söndag 13 november 2011

Gästbloggare

Hej, nu är det mannen M som sitter vid tangentbordet. Eller vadå mannen M, Mikael heter jag. Jag har precis invigt farsdagspresenten jag fick i morse; en kaffekopp där det står Världens snällaste/gulligaste/coolaste pappa på. Tack Dutt, Snöis och frugan A som stod för inköpet, jag älskar er.

För precis som A skrev i maj så är jag en förälder utan levande barn. I maj skulle vi bara tjuvfira mors dag med en stor mage men i dag skulle jag ha firat fars dag med en liten fem veckors bebis. I stället stod jag i köket och röjde tillsammans med min pappa (som jag glömde gratta, får göra det i morgon när han kommer för att fortsätta med köket) medan A var och sjöng i kyrkan. Jag hade föreställt mig att den här dagen skulle kännas jobbigare men den har flutit på som vanligt.

Jag vet egentligen inte vad jag vill säga, det mesta är redan sagt både en och två gånger på den här bloggen. Men jag vill i alla fall passa på att tacka alla er läsare som följer vår resa i vått och torrt. Era kommentarer som även jag läser de flesta av är guld värda.

Slutligen bjuder jag på en bild på mig här nedanför. Se den som ett idolfoto, eller nåt :-)

13 kommentarer:

  1. Vad roligt med ett gästblogginlägg från M! Blir det mer sånt måhända?

    Vad fint att det blev ett litet farsdags-firande ändå, för det är ju helt sant att ni är föräldrar men på grund av tråkigt omständigheter utan barn. Hoppas ni har en trevlig kväll!

    SvaraRadera
  2. Roligt att du oxå vill vara med och skriva, jag har försökt att få Martin och skriva i min blogg! Vi som läser denna blogg hade oxå hoppats att du skulle få ha en 5 v grabb i din famn, men det grymma livet ville annat! Men vi håller alla tummar att ert nästa FET lyckas bättre! Ha det gott! Kram Janet

    SvaraRadera
  3. Hej "M"!
    Va kul att du är inne och gästbloggar på Längtans blogg. Vi har ju förstått att ni är 2 kämpare på den här resan och att ni har väldigt gott stöd hos varandra. Det var roligt att se några rader skrivna av dig också.

    Vilket bra tips, ska nog försöka utmana mannen i det här huset att göra detsamma kommande vecka :)

    Kämpa på!

    Många varma kramar till dig och Anna!

    SvaraRadera
  4. Kan inte du skaffa en egen blogg, en renoveringsblogg, så att man får se hur köksbygget utvecklar sig?

    SvaraRadera
  5. Fast nu såg jag inlägget under också.

    SvaraRadera
  6. Kul att fâ höra din "röst" ocksâ! Jag följer er blogg med mycket värme och lyckoönskningar dâ vi ocksâ haft en svâr resa till vârt barn. I vârt fall var det mannen som inte hade tillräckligt med simmare och det fick bli en anynonym spermagivare istället.

    SvaraRadera
  7. Haha! Idolfoto! Har följt er resa länge men har aldrig kommenterat. Grattis på fars dag! Jag hoppas innerligt att du nästa år på fars dag sitter med en liten knodd i famnen och myser. Mvh /Anna

    SvaraRadera
  8. Min humor, lägga upp idolbild på sig själv - hahahahaha! Hoppas du får fira fars dag nästa år och att ni (precis som vi önskar oss) får fira mors dag medan en liten ligger i magen! Kram till er båda!

    SvaraRadera
  9. Kul att läsa några rader skrivna av mannen M. O trevligt med en idolbild ;-) Önskar att ni ska få ett syskon till Dutt o Snöis. Kramar!

    SvaraRadera
  10. Nästa år tror jag att du kommer att sitta med en liten i din famn och känna den värmen!
    Ni måste våga tro!
    Mycket trevligt att se dig M! =)
    Jag önskar er all lycka!
    JAG TROR OCH HOPPAS PÅ ER!

    Varma kramar till er båda, och en extra tanke till M på farsdag...som nu är över för denna gång!

    SvaraRadera
  11. Snyggt foto Micke :-) Fortsätt skriva lite du med. Mvh Robban L

    SvaraRadera
  12. Kul att läsa några rader från en kille också! Stort lycka till nu!

    SvaraRadera
  13. Vad roligt att få läsa ett inlägg av dig, M! Jag håller tummarna så hårt jag bara kan för att du nästa Fars dag kommer att sitta i soffan med ett varmt litet knytte i din famn. Stor kram!

    SvaraRadera