tisdag 15 november 2011

Kontroll

I morgon är det dags för läkarkontroll på gynmottagningen. Tjejen i kassan börjar väl snart känna igen mig då jag den senaste tiden varit där en gång i veckan. Även när vi är hos kuratorn anmäler jag mig på gynmottagningen.

Det jag i morgon hoppas får svar på är om den cysta läkaren nämnde i förbifarten på det första ultraljudet i slutet av september finns kvar eller inte. Finns den kvar vill jag veta om den är något hinder för att påbörja en FET-behandling. Dessutom vill jag ju naturligtvis att allt ser okej i övrigt där nere.

Fortfarande har ingen mens kommit och på torsdag är det fem veckor sedan skrapningen. Vet som sagt inte om jag vill ha den eller inte för då måste jag ta ett beslut om fortsättningen. Så länge den håller sig borta så behöver jag inte ta ställning till något.

4 kommentarer:

  1. På vissa ställen blir man stammis efter ett tag och det blir ungefär lika vanligt att hoppa upp i gynstolen som att gå och handla på ica vissa perioder.
    Receptionisten på Kvinnokliniken på sjukhuset här hemma kunde till slut mitt namn osv utantill när jag kom så jag behövde aldrig ta en lapp, hon sa bara "Hej Maria"...
    Nu när vi går på en privatklinik så kan de hittills bara namnet...

    Jag hoppas allt ser fint ut "där nere" imorgon!

    Många varma kramar o sov så gott!

    SvaraRadera
  2. Hoppas allt ser perfekt ut därinne idag!

    SvaraRadera