torsdag 28 oktober 2010

Små barnfötter

Den här bilden på vårt nyinköpta hus har jag som bakgrundsbild på datorn på jobbet.
Idag var en kollega inne på mitt kontor och såg bilden. Hon vet inte om vår bebiskamp och hon säger "Den där tomten är ju perfekt för ett par barn att springa omkring på".

Ja, jag kan ju inte säga det bättre själv.

Den här kollegan är en riktigt skvallertant och den sista jag vill ska veta om vår historia så därför skrattar jag bara bort det, även om det smärtar i hjärtat.

7 kommentarer:

  1. Vad mysigt det ser ut, Hoppas ni kommer trivas! :)

    SvaraRadera
  2. Så typiskt alla dessa klantiga människor som finns överallt, dom tänker inte längre än näsan räcker utan bara slänger ur sig saker till höger och vänster....Förstår att det smärtar...
    Men det SKA gå eller hur? Ni blir föräldrar..snart snart snart MÅSTE det vara er tur! Våga hoppas, våga tro...tappa inte hoppet!

    SvaraRadera
  3. Akna: ja, det hoppas vi också.

    Anonym: Det är klart att det ska gå. Försöker att inte tappa hoppet även om det är lätt ibland.

    SvaraRadera
  4. Ser jättefint ut ju! Grattis till huset :-)

    Vi har också fått den kommentaren flera gånger sedan vi köpte vårt hus för 3 år sedan. Men jag är säker på att vi kommer få barn som springer omkring i våra trädgårdar båda två. Man måste tro!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Oj vad mysigt det ser ut! Där kommer ni säkert att trivas superbra. :-) Såklart att ni kommer få ett eller flera barn som leker i trädgården, det bara måste gå på ett eller annat sätt. Fortsätt att hoppas och drömma, en vacker dag slår drömmarna in ska du se.

    SvaraRadera
  6. jag vet att sånt kan vara lite jobbigt att höra.
    Vi har ju precis köpt hus, och när jag säger till folk att det är 5 sovrum, så säger de: "då finns plats att utöka familjen."
    Vad svarar man: Jodå!

    SvaraRadera
  7. Det är ett fantastiskt fint hus. Det kommer att springa små barn där en dag. Det sägs att det är 80% som får sitt barn tillslut efter IVF så det är en stor chans inte en liten =)

    SvaraRadera