lördag 24 september 2011

Kalle Kanin?

Idag har jag plockat upp våra morötter och det blev några stycken. Närmare bestämt 15 kilo!!!

Helt sjukt mycket morötter. Nu är bara frågan vad vi ska göra med alla? Äter vi upp alla så kommer vi se ut som Kalle Kanin båda två ;-)

6 kommentarer:

  1. Oj så mycket och gott med egenodlat!

    SvaraRadera
  2. Förra året fick vi mycket morötter och då finrev jag dem och frös ner i portionspåsa, som vi sedan tog upp eftersom. Fungerar riktigt bra!

    SvaraRadera
  3. Jag har en god vän som åt morötter varje dag under sin graviditet. Hon kunde bara inte sluta gnaga i sig just moröttter! Detta resulterade i att förlossningsläkaren trodde att pojken hennes hade gulsot. Han var alltså svagt gul i skinnet när han kom ut. Det visade sig inte vara ett dugg fel på honom, carotenet hade bara fastnat på/i hans hud. Det gick över på ett par veckor. En ganska rolig historia tycker jag. Han är förövrigt fyra år gammal nu och älskar morötter!

    SvaraRadera
  4. Det hade jag kunnat äta upp på typ en vecka när jag väntade min äldsta son. Inlägget här ovanför kunde vara om mig exakt.
    Så var det precis för min son och mig.
    Enda skillnaden är att han fyller 16 år om 9 dagar. Han var jätte fin såg lite solbränd ut -gyllene på nått sätt...urgullig.
    Min specialitet var att doppa morötterna i messmör. Säkert 2 kg om dagen + lika många kilo apelsiner. Behöver jag säga att jag inte ökade alls mycket i vikt den gången hihi. Dock har det inte hållt i sig dom andra gångerna:(
    Så tugga på du...nyttigt värre.
    PS min son gillar inte morötter

    SvaraRadera
  5. Morotsmarmelad är gott! Och morotskaka!

    SvaraRadera
  6. Morotsmarmelad låter spännande... Det måste jag testa.

    SvaraRadera