fredag 30 september 2011

Lite avtrubbad

Igår hade jag lite rosa flytningar och i morse hade jag ganska mycket brunt när jag torkade mig och så har det pågått från och till idag.

Hade detta hänt förra graviditeten så hade hjärtat stannat, men nu tänkte jag bara att det säkert var rester från blödningen förra veckan. Det var mannen som tyckte att jag skulle ringa gyn och höra vad dom trodde.
Barnmorskan jag pratade med trodde absolut att det var resterna från blödningen som nu kom ut. Eftersom det är brunt alltså gammalt blod så trodde hon absolut inte att det var någon fara.

Häromdagen mejlade jag vår barnmorska att vi önskade ett läkarbesök med den läkare som vi hade mest kontakt med efter Dutt. Idag fick jag ett mejl om att hon ordat ett läkarbesök med läkaren den 11 oktober. Ytterligare ett delmål i min graviditet.

Nu har jag semester! OH, vad skönt!!

3 kommentarer:

  1. Skönt att du känns så lugn! Njut nu av att vara ledig. Kram

    SvaraRadera
  2. Så skönt för dig att du kan ta det ganska lugnt. Du verkar ju ha ganska starka sympom t ex trötthet och det betyder ju att lilla-fröet frodas där inne.

    (Tack för din fina gratulation!! :))

    Kram!!

    SvaraRadera
  3. Kan bara föreställa mig känslan av blödning och rester av blöningen.. Jag tittar fortfarande efter blod i trosorna och gick in i v 14 idag.. Håller mina tummar för er!! På tisdag får du med all sannolikhet se hjärtat slå! Njut av din ledighet!

    SvaraRadera