tisdag 6 september 2011

Stor som en elefant?

Om Dutt fått vara frisk så hade det idag varit exakt en månad kvar till beräknad förlossning.

Undrar hur jag hade mått? Hade jag varit stor som en elefant? Hur mycket saker hade vi handlat?
Frågor som jag aldrig kan få svar på.

3 kommentarer:

  1. det blir lättare när du är gravid igen. Jag hoppas du har Dutts syskon i magen och snart kan tänka på det som ska BLI inte det som kunde varit.

    Stora kramar!!!

    SvaraRadera
  2. Ja man kan ju aldrig veta... Finns verkligen inget man kan lära och förstå av varför Dutt inte fick komma! Det är så ofattbart och orättvist!
    Hade han en missbildning eller en sjukdom? Vet att det var något med hans hjärna.

    Önskar verkligen lycka till med testandet!
    Kram Lo

    SvaraRadera
  3. Ett litet tag får de förhoppningsvis finnas parallellt dina små, och det får kännas just så märkligt som en del änglamammor beskriver; att den andre inte existerat om den första fått leva.

    Ett tag kan du jämföra graviditeterna vecka för vecka och dag för dag. Och det kommer att vara både svårt och glädjefyllt antar jag (jag känner inför en evt nästa att jag *vill* vara mer glad än jag var för till slut fick jag ju lära mig att det värsta kunde hända även efter att jag var "trygg" - så vad förlorar jag på att få vara glad så länge det varar... men en sak är att vilja, en annan att kunna).

    Sedan vill jag så innerligt gärna att denna nästa ska få lägga fler veckor till din resa, fler veckor som inte löper parallellt med Dutts i minnet. Och att det ska bli bra. Och Dutt får bli storebror på kyrkogården, att ni får gå dit som familj och tända ett ljus för storebror.

    SvaraRadera