torsdag 29 september 2011

Stiltje

Koma-tröttheten har verkligen slagit till!! Konstigt nog är jag inte så trött på morgonen när klockan ringer, men sen framåt elva på förmiddagen är det som om någon slår mig i huvudet. Sedan är det omöjligt att bli människa igen på hela dagen.
Försöker sova en stund när jag kommer hem från jobbet, men det hjälper inte i alla fall. Lika trött när jag vaknar.
Jag känner just nu att jag inte ens orkar blogga, så därför kommer lite färre inlägg nu än tidigare.

I morse var det återigen lite rosa flytning på pappret och litegrann under dagen, men den här gången har jag knappt orkat bry mig om det utan försöker att intala mig att det är rester sedan blödningen förra veckan.

I morgon jobbar jag också men sedan har jag tagit semester hela nästa vecka. Det ska bli skönt.
Nästa veckan har vi lite uppbokat. Måndag ska vi till barnmorskan, på tisdag ska vi förhoppningsvis få se Snöis hjärta ännu tydligare än i tisdags. På onsdag ska vi till kurator vilket känns som jag verkligen behöver just nu.
Sedan på torsdag är det Dutts beräknade ankomstdag. Jag vet inte alls hur jag kommer känna mig då, men i och med att jag är ledig så kan jag tillåta mig att må precis som jag känner för just då.

3 kommentarer:

  1. Bra med semster! Ett helt rätt drag. Ja bra att veckan kommer att vara fylld med goda saker först. Jag minns min första april...det var jätte tungt. Att tillåta sig själv att känna hela registret är jätte viktigt. Ha det gott.

    SvaraRadera
  2. Jag var också mega trött i början av graviditeten med Lucas.

    Vad skönt med semester du behöver vila & åter vila.
    Kan inte föreställa mig den sorg du bär på...
    sänder dig kärlek!!

    Kram kram!

    SvaraRadera
  3. Bra att du tagit semester, tror det kmmer göra dig gott med tanke på allt ni har framför er nu.

    Själv är jag oxå helt slut känner mig inte som en människa och illamående från hell som redan har lett till ett par hulkningar.

    Jag har en fråga till dig, när ringde du om tid för inskrivning? Gjorde du det efter testdagen? Jag har inte vågat ringa än, kanske borde göra det på måndag? Känns som ett dåligt omen då jag fått tid för inskrivning 3ggr förut men fått boka av alla.

    Kramar till dig vännen

    SvaraRadera