onsdag 14 september 2011

Vecka 6 (5+0)

Jag trodde inte att jag skulle få skriva såna här veckoinlägg så här fort efter Dutt, men eftersom Dutt hade ett finger med i spelet så blev det så.

Jag har fortfarande inte förstått att jag verkligen är gravid. Nu börjar jag känna av ett av de symtom som jag även förra gången kände av tidigt nämligen trög mage. Därför var jag igår och köpte Lunelax på apoteket som förhoppningsvis ska hjälpa mig mage på traven.
Jag är också ständigt hungrig, vilket jag också känner igen sedan jag var gravid med Dutt. Den extrema tröttheten har inte riktigt kommit än, men jag ska inte säga att jag är speciellt pigg heller.
Jag känner också av lite diffus molvärk i magtrakten som dessutom känns mer om jag rör mig lite för mycket. Så därför måste det bli lite pauser emellan.

Inget illamående och det slipper jag gärna då jag har kräkfobi.

3 kommentarer:

  1. Grattis till vecka 6! Kommer bli många fler veckoruppdateringar framöver!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Vill bara gratulera er till graviditeten, hamnade på din blogg och har läst om er historia. Jag har själv nyss gjort ett FET och plussat! Tror att jag är på samma dag som dej tillochmed! Vi fick missfall i maj efter IVF så nu hoppas och önskar vi att detta ska gå vägen! Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Hej och stort grattis Anna (och M!)! Jag har inte läst dessa positiva nyheter förrän idag eftersom jag varit bortrest men jag har tänkt på er dagligen! Åh, så glad jag blev när jag såg det du skrivit. Fantastiskt! Det kommer gå bra!

    SvaraRadera