torsdag 9 augusti 2012

Att våga planera

Idag frågade jag mannen "vet du vad jag vill göra den 25 augusti?" Nä, det kunde han inte lista ut. Min svar blev "Om (ständigt detta "om") ultraljudet går bra den 24e så vill jag åka till Babyproffsen och Barnens hus".

Kanske larvigt att planera ett besök på dessa butiker flera veckor i förväg, men för mig att dom affärerna varit något som jag suktat efter att få gå in i. Jag var så nära förra året för då hade jag i tanken att vi skulle åka dit efter rutinultraljudet.

Jag har tidigare åkt förbi dessa affärer så många gånger med tanken "när får jag åka dit? får jag någonsin åka dit?"

Sen kanske jag inte kommer köpa något från dessa affärer då jag fått för mig att de inte är de allra billigaste precis, men att som gravid få kliva in där är något som jag vill uppleva!

18 kommentarer:

  1. Babyproffsen är inte så speciellt... Dyrt tycker jag det är där, men finns ju väldigt mkt bra grejer där inne. Barnens hus har jag aldrig varit på.

    Kul med ultraljud, själv så ska jag och min pojkvän på de andra ultraljudet den 10 sep. (känns som en evighet)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä det är säkert inget speciellt men under över fyra års tid har dessa affärer varit som något ouppnåeligt, men nu kanske kanske kan jag få vara gravid och gå in där.

      Radera
    2. Håller tummarna för dig/er att miraklet växer och kommer ut fullt frisk.

      Radera
  2. Förstår vad du menar. Är gravid via IVF och har äntligen fått gå på dessa affärer. Babyproffsen har trevligare personal i de städer jag varit i. Lycka till med ultraljudet.

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag gjorde precis som du. Efter ett lyckat UL och efter fyra års väntan så kunde vi äntligen åka till babyproffsen. Vi gick där och tittade, klämde, kände och visste att det var vår tur nu efter alla år. Vi köpte vår barnvagn, babyskydd och bilbarnstol där samt många andra saker. Jag ville inte köpa begagnat eftersom jag under fyra år längtat så efter att få köpa sakerna själv. Jag valde att hellre betala en extra slant. Håller tummarna för ett lyckat UL den 24 så ni också får åka till butikerna och känna att det är er tur nu! Stora Kramar

    SvaraRadera
  4. Hoppas du mår bra och att miraklet mår bra. Läser bloggen varje gång den uppdaterar och är så glad att det finns människor som er. Som är så starka och är så glad att du gjort och fortfarande gör denna blogg. Hoppas det går bra på nästa ultraljud för det måste ju vara mysigt att gå runt i bebisaffärer. :-) Planera får man göra när man vill, kanske det bara är jag som är lite annorlunda och köpt lite då och då bebiskläder under mitt och min sambos förhållande. Många säger att det är onormalt, andra inte. Man kan inte sluta handla..

    Ha en fin kväll! Kram

    SvaraRadera
  5. Det är något speciellt med dessa barnaffärer och att få klämma och känna.. Kanske inte lika speciellt om man inte kämpat efter det där plusset och varit med om både det ena och det andra på resans väg.. Håller alla tummar och tår, det kommer gå bra..
    Kram Ida

    SvaraRadera
  6. Babyproffsen är det väldigt kul att gå runt och kolla i just därför att de har ALLT som man kan tänkas behöva till en liten baby. Det är kul att de har så mycket fast det gör att det blir ännu svårare när man sen ska välja för det finns så mycket av varje.

    SvaraRadera
  7. Joo de butikerna är så kul att äntligen få gå till personligen är babyproffsen bäst på små praktiska saker.

    SvaraRadera
  8. Underbart att planera in det tycker jag! Och ett tips; gå och känn, fråga etc på babyproffsen, men beställ från jollyroom t.ex. Skiljer mycket i pris.(Vagn beställde vi för övrigt från England vilket sparade 4000 ungefär.)

    Jag håller tummarna för den 24 augusti. Det SKA bli en glädjens dag!

    Kramar

    SvaraRadera
  9. Jo jag minns hur det var efter 4års försök och missfall och Ivf att änteliiiigen äntra butiken med alla vagnar,nappar,gulliga kläder,gosedjur å 1000 onödiga men bedårande attiraljer.
    Kände mig som ett barn i en gigantisk godisaffär med en kappsäck full med guldpengar.

    Jag är säker på att du snart får uppleva det:-D.
    Kram!//Rosie

    SvaraRadera
  10. Jag förstår din känsla precis. De där butikerna har länge känts som en hemlig ouppnåelig värld som man aldrig skulle få gå in trots att vi längtat och väntat längre än de flesta. Samma sak med bebisprat, gravidprat och förlossningsprat. För några månader sedan trodde vi väl att vi aldrig skulle få bli medlemmar i de grupperna men så är vi plötsligt mitt i det. Det svåra är väl bara att njuta, eller hur? Lättare sagt än gjort... Stora kramar

    SvaraRadera
  11. Förstår dig precis! Jag kände likadant och en dag var det vår tur.....tillslut! Vi har handlat massor där och är så nöjda! Bra affär!

    SvaraRadera
  12. Det vill jag oxå uppleva, hittills har jag gått dit för att köpa nåt till hemliga lådan eller till syskonbarn/kompisbarn!

    SvaraRadera
  13. Ja såklart ni ska åka dit! Gå runt och klämma, känna och planera och titta på vad Miraklet kan tänkas behöva. Den härliga känslan är ni så väl värda :-)

    SvaraRadera
  14. Varför snåla till ett efterlängtat barn? Köp precis det ni vill ha och njut hela tiden! Älskar barnaffärer och älskar att shoppa till mina små mirakel. ..........lycka till på rul!

    SvaraRadera
  15. Skippa Barnens Hus, sämre kedja och personal får man nästan leta efter (skulle möjligen vara här i Sthlm på Bonti om man inte ska köpa en Bugaboo Donkey)....

    SvaraRadera