tisdag 21 augusti 2012

Födde en katt i natt

Ja, de märkliga drömmarna fortsätter. Tidigare har jag bland annat drömt om att vi på ultraljudet sett en bebis i skjorta och så har jag åkt spårvagn med kronprinsessan Victoria eftersom jag skulle bli fadder till Estelle.

Men i natt var jag alltså på förlossningen och jag blev en lycklig mamma till en katt. Till saken hör att förlossningen startade i vecka 17, men det var tydligen inga problem för katten mådde prima. Dock hade jag fått minnesförlust så jag kom inte ihåg något från att vi åkte till förlossning tills allt var klart ;-)

Senare på natten kom en annan dröm och då var jag hemma hos vår distansläkare för att fika, men jag var tvungen att köpa ett årskort hos henne för 75 kronor för att överhuvudtaget få gå in i hennes hus...

Hur får hjärnan ihop allt detta??

5 kommentarer:

  1. Haha, låter ju ganska underhållande i alla fall. Tur det inte är mardrömmar :-)

    SvaraRadera
  2. hahahahaha...drømme er mærkelige. Jeg har også haft den underligste drøm i nat :D

    SvaraRadera
  3. Haha! vad märkligt, jag drömde också att jag födde en katt när jag var gravid. (Bland alla andra sjuka drömmar...)

    SvaraRadera
  4. Jag drömmer också helt knasigt. Bland annat att vi såg svampbob fyrkant på ultraljudet och att vi tappade bort vår bebis överallt när han/hon väl hade kommit.
    Helt galet :)

    SvaraRadera
  5. Hihihi! For noen år siden drømte jeg også om at jeg fødte katter (det var et helt kull). Jeg var utrolig stolt av dem og ble fornærmet da noen påpekte det faktum at jeg lå i sengen med et kull kattunger - som om det skulle være noe bemerkelsesverdig eller unormalt!? Jeg var imidlertid ikke gravid da jeg drømte det. Men rare drømmer kan man jo ha uansett. :) Lykke til med UL-undersøkelsen, forresten! Jeg har en god følelse! :)

    SvaraRadera