tisdag 28 augusti 2012

Vecka 18 (17+0)

Märkligt... När jag skulle skriva rubriken var jag tvungen att gå tillbaka för att titta på förra tisdagens inlägg för som jag med en gång inte kom på vilken vecka det är jag idag gått in i.
Detta måste ju betyda att jag på något sätt blivit lite mer avslappnad...

Sjukskrivningen jag har nu tror jag gör mig gott. Jag kan verkligen koppla av och försöka samla krafterna igen. Jag gör det jag orkar när jag orkar här hemma. Visst kan det bli jobbigt att gå hemma också när alla tankar kommer, men just nu är det mest ljusa tankar! Och de är ju mycket lättare att handskas med! I natt vaknade jag vid halv fem av att näsan var genomtäppt och då var jag uppe en stund, men sedan var ju ju omöjligt att somna om. Då kommer tankarna, dock de ljusa. Så i natt vid femtiden har jag bland annat tänkt ut vilka som ska komma på Miraklets dop ;-) Det är sånt man kan syssla med när man inte kan sova... Jag tror jag kom fram till cirka 25 gäster, men då kan jag ha missat någon.

Idag har jag hämtat ut en Traderavinst på Posten. I fredagskväll kollade jag lite grann på bebiskläder och hittade ett klädpaket i storlek 50-56 som innehöll 16 bodys, 3 par byxor och fyra mössor. Jag lade ett bud och eftersom auktionen tog slut efter midnatt så visste jag ju inte om jag skulle vinna, men det gjorde jag. Allt som allt inklusive porto betalade jag 205 kronor. Naturligtvis ser man att kläderna är använda, men köper man begagnat får man räkna med. Dock var fem av bodysarna oanvända!
Jag hoppas att Miraklet kommer tycka om dom.

6 kommentarer:

  1. Vad skönt att du mår bra!! Och jag är övertygad om, att det lilla knytet du har i magen, känner att du är mer avslappnad nu. Var rädd om dig, vännen min!!

    många kramar!!

    SvaraRadera
  2. Vet ni att det blir en flicka, eftersom du köpt rosa kläder?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det vet vi inte. Två bodys av 16 är lite rosa. Jag ser ingen anledning till varför det är tvunget att sitta på en flicka :-)

      Radera
  3. Tradera är bäst! Man kan verkligen fynda barnkläder och skor, overaller osv. Tvärtom om man ska sälja grejor, man får mest ingenting för allt fint man har ;) Jag hade lite rosa och lila till min gosse, typ svart body och lila byxor, funkar hur bra som helst! Det var min farmor som köpte, " ifall dom sett fel" och det var en tjej haha.

    SvaraRadera
  4. Perfekt! Du hittar superfina kläder på tradera och man har alltid för mycket kläder ändå och får sälja vidare... så de hinner aldrig bli slitna heller. Det är bra för dem som köper där. Det är samma sak med barnvagnar. Det går att hitta fina beg. med all utrusning som folk knappt har använt om du kikar på blocket, tradera eller andra sidor som säljer prylar. Kolla det :) Du kan köpa både en emmaljuga och en brio till priset av en ny vagn. Jag är så glad för din skull. Att det såg bra ut på UL och att det rullar på.

    SvaraRadera
  5. Anna, igår plusade jag! Efter snart 3 år och 2 missfall står der äntligen plus!
    Är så klart skit orolig att det ska vara något fel igen, men plöttsligt blev det största dilemmat... Vad sjutton ska jag skriva på bloggen? Jag i ett nötskal!

    SvaraRadera