lördag 4 augusti 2012

Ett halvår

Om 6 månader har Miraklet beräknad förlossning.

Det är ju en hel evighet tills dess...
Troligtvis behöver vi inte vänta så länge men det är ju det enda datum som man kan hänga upp allt på.

8 kommentarer:

  1. Innan man börjar känna barnets sparkar och rörelser och innan den riktiga bebismagen har tagit form, då tycker man helt naturligt att det känns som en evighet tills man får träffa sin lilla bebis.Men sen när magen har blivit så där härligt rund och man kan "kommunicera" med sin bebis utifrån och den svarar med sparkar och boxningar, då känner man inte alls på det sättet.Det är då man njuter ordentligt av att vara gravid.Så med andra ord du har en en härlig tid framför dig som gravid.Njut!

    SvaraRadera
  2. Du som misstänker att du får träffa bebisen innan kanske behöver små bebiskläder, Lindex rear ut bodys strl 44

    http://www.lindex.com/se/sale/barn/baby/6710832/Body/?styleId=22380022

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min dotter vägde 2840g när hon föddes (fast hon var fullgången, vi har taskig moderkaka sista månaden av grav i släkten) Hade stlk 44 i 5 veckor. Så det låter ju toppen med inköp av småkläder på rea :-)

      Radera
  3. Dottern föddes 13 dagar innan BF. Hon vägde 2870 g och var 49 cm lång. Hon hade str 42/44 i 5-6 veckor. Har prematur kläder kvar om så önskas köpa begagnat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle det bli aktuellt så hör jag av mig!

      Radera
  4. Åhh, tack så jätte mycket för din kommentar! :) Det värmer med dom fina orden!

    Kramar!

    SvaraRadera
  5. Min dotter föddes i vecka 40+1,dvs helt fullgången graviditet och hon vägde bara 2820 och var 49 cm lång men gick upp över ett kilo på en månad, men hon behövde inga prematurkläder för det utan som minst storlek 50 som hon växte ur snabbt.

    SvaraRadera
  6. Min gosse vägde oxå 2800 fullgången och på två veckor hade han ätit upp sig rejält och snart var han på normalkurvan igen så vi använde 50 redan fr början. Lite stort men det funkar :) samma med blöjorna, de är stora men fyller sin funktion ändå.

    SvaraRadera