tisdag 21 augusti 2012

Vecka 17 (16+0)

Tisdag och ny vecka, vecka 17.
Häftigt med ny vecka igen för nu känns det ändå som att veckorna rullar på ordentligt. Jag hoppas att de kan rullar på ännu fortare efter ultraljudet på fredag. Ser allt bra ut på fredag samt rutinultraljudet som kommer ske om cirka tre veckor är mitt nästa delmål den 15 september. Just det datumet kommer jag vara i vecka 19+4 alltså samma vecka och dag då Dutt kom förra året. Efter det datumet är jag ute på okänd mark. Fram tills dess känns det som jag kan det här med graviditet och symtom...Efter 15 september är jag som ett oskrivet blad.

Trots att jag kämpat så länge med att gravid så är jag verkligen ingen sån som tycker att graviditeten är något roligt. Jag tycker mest att det är jobbigt med symtom som trötthet, huvudvärk, trög mage, nästäppa och näsblod. Men det får vara så för jag vill så gärna se resultatet av det hela!! Jag vill se vårt lilla hemmagjorda Mirakel livs levande. Just i den sekunden jag ser Miraklet så kommer jag ha glömt bort alla symtom som jag tyckte var jobbiga!!

4 kommentarer:

  1. Precis - det kommer vara värt det. Men nu? Usch! :)

    SvaraRadera
  2. När du ser ert barn kommer allt det jobbiga med graviditeten vara som bortblåst, då kommer det vara värt allt!! Häftigt med ny vecka, tiden bara försvinner!! Kram

    SvaraRadera
  3. Mitt illamående avtog efter v 17 och tröttheten några veckor efter det. Fr o m v 24 ungefär mådde jag jättebra! Jag var pigg, glad och kände mig vacker. Det höll i sig fram till v 38 ungefär när jag började bli trött på att inte kunna sova ordentligt och jag bara längtade efter att träffa vårt barn. Förhoppningsvis kommer du må lika bra som jag gjorde :)

    Mot din tröga mage rekommenderar jag messmör! Det höll min mage igång :) Vilka järntabletter äter du? Jag åt Niferex (tror de hette så) och de skulle inte göra magen trög som många järntabletter gör. Om du äter en annan sort kanske du kan fråga dom bm om du kan få byta? Jag hade bättre järnvärde efter att jag började äta dessa än de flesta ogravida ens har :)

    Ta hand om er! Kram Rebecca

    SvaraRadera
  4. Vill bara önska er lycka till, jag har följt din blogg från o till i flera år nu. Jag o min man fick ett litet mirakel i form av Fred snart tre år. Han kom till genom IVF o är det största som hänt oss.

    kram
    Anna

    SvaraRadera