måndag 13 augusti 2012

Det har vänt!

Baltazar har börjat bli bättre. Det upptäckte jag redan sent igårkväll. När jag tvingat i honom pencillinet så bar jag upp honom till sovrummet. De här dagarna har han fått varit inläst där med oss. Jag satte honom då i kisslådan och han satte sig att kissa med en gång! Sedan kröp han dock in under sängen och surade en stund, men ganska snart kom han upp i sängen och lade sig vilken han inte gjort sedan han blev skadad. När M kommer hem vid halv ett i natt så börjar han spinna när han klappar honom! Det har han inte heller gjort de senaste dagarna. M tar fram kattkulorna och han visar då faktiskt ett visst intresse av dom även om han inte äter några.

Senare under natten vaknar jag av att jag har en spinnande kelig katt på magen! Han ligger där en stund innan han hoppar ner och äter några kattkulor!!

Även nu under dagen har han ätit lite kattmat även om man märker att det gör lite ont, antagligen från inflammationen på halsen, att bita sönder kulorna.

Han har även börjat tvätta sig igen vilket han inte brytt sig om de senaste dagarna.

Kanske var det vätskedroppen igår som gjorde att han fick tillbaka lite krafter. Dock är han inte helt återställd än. Han haltar fortfarande lite på vänster ben, äter och dricker inte så mycket som han brukar och han sover mera.

Men nu är det i alla fall på rätt väg!

Oh, vad man blir orolig för de små lurviga när de mår dåligt.

5 kommentarer:

  1. Så skönt att han verkar vara på bättringsvägen!
    Kram C

    SvaraRadera
  2. Vår katt fick nog en chock när vi kastrerade henne. Hon kom inte igång förrän hon fick vätska insprutat i nackskinnet. Man sade att hon skulle ha en knöl i ca 24h, men den var helt absorberad efter ca 6.

    Tänk vad man oroar sig för de små!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Åh va skönt att han mår bättre!!! Så roligt att höra! Kram

    SvaraRadera
  4. Va skönt att han är bättre :) ja, lite dropp brukar göra susen! Ja, vad gör man inte för de små liven? De är ju också ens barn :) kramar!!

    SvaraRadera