lördag 18 augusti 2012

Ny magbild

Nu finns det en ny magbild från idag (vecka 15+4) att beskåda här.

Idag känns det som om det kommer bli en riktigt lugn lördag och jag känner att jag behöver det också. Regnet hänger i luften så därför tänker jag nu fortsätta sy på lapptäcket.

9 kommentarer:

  1. Vilken fin mage! Tycker den ser mkt större ut än föregående! Börjar de komma in nu? Är det konstigt att se bilden på dig själv, med faktiskt en gravidmage? :)

    SvaraRadera
  2. Härligt fin gravidmage! We like! Nu syns det tydligt att det är bebis på bakning :-) Så roligt att se dig med gravidmage så jag börjar nästan gråta ju! Nu kan du nog inte "lura" dina kollegor länge till :-)

    SvaraRadera
  3. Åh så fin mage du har Anna! :)
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Så fin magen börjar att bli, nu syns det att du är gravid gumman! Kram

    SvaraRadera
  5. Härligt att det rullar på! Syns inte så mycket än men plötsligt smäller det till och man undrar hur det ska sluta ;) Min smäll kom i vecka 24 och tydliga rörelser kände jag i v 16+4 så du har mycket spännande framför dig!

    SvaraRadera
  6. Vilken fin mage! Har följt din blogg ett tag i tystnad men nu måste jag ropa *grattis!!!*
    Min bästa väninna blev spontangravid efter 4 års försök och 3 misslyckade IVF, de gick och väntade på hennes mens för att kunna göra ett frysförsök och istället var hon gravid, och hon är nu stolt mamma till en 3 mån fin pojke! Kram!!!

    SvaraRadera
  7. Hej, läser din blogg varje dag. Stort grattis till dej och din man! Tänkte bara höra om du kan lägga ut en bild på dej själv? :) om inte varför? Kommer du att lägga ut någon bild på miraklet sen? :) tacksam för svar. KRAM

    SvaraRadera
  8. Magen är på väg :)
    Jag har öppnat min vanliga blogg igen (bara att klicka på mitt namn här tror jag) och där kan man även ta sig till min gravidblogg om man så önskar. Välkommen :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det står att din profil inte är tillgänglig och därmed kommer jag inte in på din blogg.

      Radera