torsdag 22 april 2010

Borde jag känna något?

Idag är det ruvardag 5. Har säkt på nätet för att se om man borde känna något som skulle tyda på att Plutt fastnat eller inte. Svaren jag hittar är väldigt tvetydliga så där blev jag inte klokare.

Jag känner inga symtom som skulle tyda på att Plutt fastnat men inte heller några symtom som talar för motsatsen. Kommer jag känna något framöver tro?

Just nu har jag den dagliga 30 minutersvilan efter att ha tagit progesteron-vaggisen. Då är en bärbar dator i knät perfekt.

Inte heller idag har det kommit något nytt blod. Kanske vågar jag koppla bort det nu och helt koncentrera mig på ruva.

6 kommentarer:

  1. Hepp hepp hepp!

    Jag har ju inte varit i din situation, men jag tror ändå att om man känner efter noga inåt i kroppen så kan man hitta alla symtom i världen. Oavsett om de finns där eller inte, så (och nu kommer mitt fantastiska råd som bara är så otroligt svårt att både ge och följa) försök att inte känna efter för mycket utan bara slappna av och vila och njut av "ledigheten".

    - Ruva lugnt! som ugglan i "Fablernas värld" hade sagt.

    SvaraRadera
  2. Jag har ju inte gjort IVF men blivit gravid 4 ggr, jag började känna molvärk i livmodern ca en vecka efter ägglossning. Övriga symptom kom inte förrän något senare, så är väldigt individuellt det där. Så länge du inte blöder är det riktigt bra, så ser jag det personligen :)

    Tack för din kommentar hos mig :)

    SvaraRadera
  3. När jag blev gravid fick jag mensvärk för första gången på 3 år. Ont i tuttarna och främst bröstvårtorna. Blev dålig i magen & öm över nedre delen av magen.... men allt det där kommer tillbaka nu varje gång jag ska ha mens, så det är nog jättesvårt att veta i förväg om det fastnat eller inte, alla symptom kan likagärna vara menssymtom. Ta hand om dig så håller vi alla tummar vi har för ett plus!
    Kram

    SvaraRadera
  4. När man är i det där läget önskar man ju bara att man kunde söva ner sig själv och vakna när det är dags att ta nästa steg. Men det går inte så du får härda ut. Jag märkte av graviditetssymptom redan efter två veckor, men sånt är väldigt olika.

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  6. medioker. Under mina två års "vanliga" försök så tror jag att jag har haft alla symtom som finns...

    Anna: En vecka efter ägglossning borde ju vara idag - en vecka sedan äggplock, men ingen molvärk än...

    Anonym: Ja, menssymtom och graviditetssymtom är ju i stort sätt identiska. Tyvärr...

    Snokis: Gå i ide till nästa lördag då jag har testdag var en väldigt bra tanke!!

    SvaraRadera