måndag 21 mars 2011

Hallå Huset!

Igår eftermiddag var vi äntligen på besök i vårt hus. Flytten går på onsdag i nästa veckan, men igår var vi där för att prata igenom lite grejer samt att dom hade lite saker som de inte behövde ha med sig då de flyttar till lägenhet.

Det kändes märkligt att köra in på grusgången och parkera bilen och ringa på dörren. Huset såg ut som jag kommer ihåg det.
Vi fick lite fika och satt och pratade en stund och de tyckte nog att det var lite jobbigt att lämna huset efter 25 år.  Vi berättade att tanken är att vi ska bli tre till hösten och de gratulerade och de erkände att de hade funderat på detta. Även deras grannar hade frågat om oss - om vi hade barn och så vidare. Vi kollade runt i huset och den här gången kollade vi in det mindre sovrummet på övervåningen som barnrum!

Sedan tog vi en sväng utomhus och kollade in trädgården och även de saker som de inte behövde längre. Så för 2000 kronor har vi nu fått kompostkvarn, lövblås, högtryckstvätt, grästrimmer, elektrisk häcksax, skottkärra, en mängd olika trädgårdsverktyg, vattenslangar samt lite andra verktyg som skruvmejslar och sågar. Helt okej för 2000 kronor måste jag säga!!

Det vi nu måste köpa är en gräsklippare. Deras hade tyvärr gått sönder i höstas då den hade de kasserat.

Inte många dagar kvar nu förrän huset är vårt på riktigt!

5 kommentarer:

  1. Vilket bra köp :)
    Spännande att det är så nära nu!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Låter som en riktigt bra deal.. Rätt tid att flytta in i hus, med spänning få se vad som växer upp i trädgården :)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Åh så roligt. Vilken härlig vår ni kommer att få.

    SvaraRadera
  4. Iiii vad spännande att ni ska bli husägare. :-) Och att få inreda ett barnrum måste ju kännas toppen! :-) Vad bra att ni fick köpa en massa saker av de förra ägarna, trädgårdsredskap mm har ju en tendens att dra iväg i pengar annars.
    Kram

    SvaraRadera