onsdag 8 juni 2011

Dagens beting

Dagens beting i trädgården var att klippa spireahäcken. Det är ingen kort sprieahäck vi har utan cirka 75 till 100 meter. Som tur är lämnade förra ägarna till huset kvar en eldriven häcksax. M fick uppdraget att ha hand om häcksaxen medan jag gick efter och krattade ihop alla kvistar till högar. I början var det ganska behaglig värme, men ju senare det blev så blev det svettigare och svettigare... Ingen skugga fanns det heller.

När vi väl krattat ihop allt och samlat allt i åtta stora sopsäckar packade vi även en påse med badkläder. Slängde in allt i bilen och åkte först till Returpunkten för att slänga spirea-skräpet. Sedan åkte vi till en badplats i närheten. Så nu kan jag skryta med att jag badat!! Dock blev det bara ett dopp för det var inte så jättevarmt i vattnet.

Hoppas att vi inte aktiverar oss för mycket så att vi glömmer bort Dutt.

5 kommentarer:

  1. Du kommer aldrig aktivera dig så mycket att du glömmer Dutt.
    Gör saker som känns bra för stunden, det är ok att inte tänka på honom konstant!

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Ni kommer aldrig glömma er Dutt vad ni än gör, han finns i era hjärtan för alltid!

    SvaraRadera
  3. Hur mycket ni än gör, så kommer Dutt alltid att finnas med er. Man måste leva vidare, och tillåta sig själv att tänka på annat också. Alla sörjer på sitt eget sätt, och det finns inget fel sätt. Gör vad ni känner för!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ni måste gå vidare, men ni kommer aldrig glömma Dutt! Livet går vidare, vare sig vi vill det eller inte. Men ni glömmer aldrig Dutt och Dutt vill se mamma och pappa le igen. Inget barn vill se sina föräldrar ledsna.. kram <3

    SvaraRadera
  5. herr och fru H9 juni 2011 kl. 11:33

    Dutt finns alltid med er och han vet att ni älskar honom även om ni inte tänker på honom varje sekund. kramar

    SvaraRadera