fredag 24 juni 2011

Jordgubbar och grädde

Har i år en väldigt lugn midsommar på landet. Det blev inget besök på något offentligt midsommarfirande då jag inte orkar se vare sig småbarn eller lyckliga blivande mammor med gravidmagar.
Därför har det idag först blivit en sillunch och sedan har vi varit hos mamma på kyrkogården och planterat nya blommor. Efter det blev det jordgubbar med grädde. Ett måste på midsommar.
Nu är det en vila i sängen i mitt gamla flickrum med göken galande utanför.

Jag försöker att tänka på annat är sorgliga tankar, men det är så svårt. Idag skulle jag gått in i vecka 26 (25+0) och jag kan inte sluta att undra hur stor min mage skulle ha varit nu och hur jag hade mått om Dutt hade fått varit kvar därinne.
Om allt varit som det skulle hade jag tänkt att under semester rota och leta i de förråd vi har här hos pappa för att hitta lämpliga grejer till Dutt. I förråden finns saker som jag hade som barn så som kläder (dock mest flickkläder), leksaker, böcker och till och med en jättefin dopklänning. Detta är ytterligare en sak som jag nu känner mig snuvad på. Att få boa lite grann och samtidigt få återuppleva lite barndomsminnen...

Om jag blir gravid igen så ska jag riktigt frossa i boa-aktiviteter. Men frågan är efter vilken vecka i graviditeten jag kommer våga det?

Till sist vill jag hälsa Cecilia summerar välkommen som ny följare av min blogg.

2 kommentarer:

  1. Tack!
    Känner så med dig och önskar att det ska komma en dag när du både kan och vågar frossa på det sätt som du drömde om. Som du borde ha fått göra nu....

    SvaraRadera
  2. Vi håller tummarna för att du en dag ska få boa riktigt ordentligt. Vi tänker på er och finns här för er.
    Kramar

    SvaraRadera