måndag 6 juni 2011

Vanlig dag igen

Efter två dagar med fest. Först bröllop i lördags och systers födelsedagskalas igår är det idag en vanlig dag igen.

Eller vanlig - ingen dag kommer bli vanlig igen.

Dessa två festdagar har trots allt gått väldigt bra. Jag trodde att jag skulle ha svårare att koppla bort vårt bagage än vad jag hade. På gårdagens kalas vad det bara några få som inte visste om vår historia så det flesta kunde man känna ett samförstånd med.
Blombukett från våra vänner
Om vi inte tänkt på det förut så har vi upptäckt det nu - att vi har väldigt omtänksamma anhöriga och vänner. Jag tror aldrig vi haft så mycket buketter blommor och andra blomarrangemang som nu.
I lördags fick vi en ny fin blombukett av kompisar som vi inte träffat sedan allt detta hände och igår fick vi ett fint blomarrangemang av min moster och farbror (ja, de är gifta. Mammas syster och pappas bror!). Vi tackar så hjärtligt för blommorna.


Blomarrangemang från min moster och farbror
I morgon förmiddag ska vi till kuratorn igen. Det känns faktiskt skönt att vi ska träffa henne igen. Jag och M försöker att prata så mycket vi bara kan om känslor, Dutt och våra upplevelser, men kurator lyckas på något sätt komma lite djupare än vad vi själva gör när vi pratar med varandra. Det kanske är just därför som om är kurator... Hon vet vad hon ska fråga för att vi ska fundera och tänka lite djupare.

1 kommentar: