onsdag 1 juni 2011

Dagen efter

Idag känns det verkligen som dagen efter.

Jag känner mig helt slut i huvudet, apatisk och borta.

Jag vill tacka för alla kommentarer som jag fått på gårdagens inlägg. Ni är guld värda allihopa!!

Dessutom vill jag tacka kusin Charlotta och hennes sambo Jonas som skickat en gåva till Spädbarnsfonden i Dutts minne. Idag fick vi gåvobrevet.

I brevlådan låg också en minnesbok från begravningsbyrån som de sammanställd. I den fanns själva begravningsordningen från igår, vad kistdekorationen innehöll för blommor och sedan de hälsningar som fanns på de övriga blommorna. Dessutom fanns det ett antal foton som kvinnan från begravningsbyrån hade tagit igår innan vi kom. Flera av dom bilderna var riktigt fina.

Trots att jag varit helt borta mentalt idag har vi varit iväg en sväng på eftermiddagen. Först åkte vi förbi kapellet där begravningen var igår för att titta på blommorna som kyrkovaktmästarna lagt ut utanför kapellet. Den fina buketten från farmor och farfar och rosorna från moster och morfar hade ju vissnat lite. Kistdekoratioen låg där också och den var gjorde i oasis så den var pigg fortfarande.

Sedan blev det en välbehövlig promenad runt Strömmen och en fikapaus halvvägs.
Dessutom kom det blomsterbud på kvällen. Den fjärde sedan det ödesdigra ultraljud. Den här gången var det från mitt jobb. Igår på förmiddagen kom en fin bukett från min syster med sambo och min pappa med särbo. Då den kom från samma ställe som gjorde kistdekorationen och de övriga buketterna så var det samma färgtema och likadana blommor.

Buketten från min syster med flera.

3 kommentarer:

 1. Vad omtänksamma
  människor ni verkar ha i er omgivning. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag lider så med er! Tycker du skrev så fint i förra inlägget. Tack för att du delar med dig av er svåra stund!

  Styrkekramar!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att ni har alla dessa människor runt omkring er. Och vilken fantastiskt fin bukett!

  SvaraRadera