lördag 31 december 2011

2011 i siffror

Om jag tycker att 2011 har varit ett skitår när det gäller de händelse som vi varit med om så är
det helt annorlunda om man tittar hur hur min blogg har använts.

Under året, fram tills nu, har jag skrivit 826 inlägg, men det som gör mig glad och förundrad är det stora antalet kommentarer jag fått av er kära läsare. Inte mindre än 4763 kommentarer har ni skrivit till mig. Det är helt otroligt!

Bloggen betyder oerhört mycket för mig. Dels att jag får möjlighet att sätta ord på det som jag går igenom, men era kommentarer betyder minst lika mycket. Det jag inte har några siffror på är hur många tårar som runnit ner för kinderna när jag läst allt ni skrivit. Allra mest rann tårarna i maj, när det visade sig att Dutt inte skulle överleva. De kommentarerna jag fick då var så otroligt fina.

Rekordet på antalet kommentarer på en dag kom den 9 september när jag plussade med Snöis. Den dag kom det nästan 200 stycken!!

Totalt under året har min blogg haft 270 123 besökare. Vilken siffra!! Helt galet!!

Nu står vi inför 2012 och jag kommer fortsätta att skriva och jag hoppas att ni vill  fortsätta att följa min blogg. Nästa år måste väl dessa siffror slås!!
Det första målet är att få fler än 200 kommentarer på en och samma dag ochd et måste väl bli när jag blir gravid nästa gång. Hänger ni på?? För bli gravid ska jag bli under 2012 och då vill jag ha MÄNGDER med grattiskommentarer ;-)

Vad ville jag säga med detta inlägg egentligen?
Jo, Jag vill tacka ALLA som läst, kommenterat på bloggen, skickat mejl och skickat gåvor till mig under året. Ni är guld värda. Tänk att helt okända människor kan betyda så mycket!


TACK!!

3 kommentarer:

  1. Önskar er ett gott slut på detta jobbiga år för er.
    Hoppas på at år 2012 bli ert år och får lyckan att lyckas att få bli gravida utan ma och missbildningar. Ett välskapt barn att älska.
    Kram

    SvaraRadera
  2. •°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
    ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★
    ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”
    ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★
    ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♡¥☆
    NEW YEAR ☆ 2012!

    KRAM!!!

    SvaraRadera
  3. Gott slut och gott nytt fina Majsanna! Nästa år måste bara bli bättre! Kramar till dig och maken

    SvaraRadera