söndag 11 december 2011

Dag 1

Idag blev det dag 1 istället för dag 60. Med andra ord kom mensen idag.
I och med att den kommer först nu så kan vi inte göra en återföring i den här cykeln då jag inte tror att läkarna vi göra det i julhelgen. Jag känner mig just nu väldigt till freds med att det blev så. Jag tror inte att jag hade tyckt att det varit speciellt roligt att ha testdag dagarna runt jul.

Nu inväntar vi istället den mens som borde komma någon gång strax efter nyår och hoppas att sedan kroppen vill ge mig ett ägglossning cirka två veckor senare och att vi får ett plus ytterligare två veckor senare.

Det som möjligtvis kommer kännas lite jobbigt är att allt kommer att ske ganska exakt ett år efter Dutt. Då började min cykel på nyårsafton, återföring den 16 januari och testdag den 30 januari. Nu kommer det kanske vara så att återföring sker någon gång runt den 20 januari beroende på hur lång den här cykeln blir och på vilken cykeldag jag får ägglossning i januari.
Skulle jag lyckas bli gravid skulle allt i graviditeten ske exakt ett år efter att allt skedde med Dutt, men då får det vara så, helt enkelt.

1 kommentar:

  1. Hejsan!

    Jag hoppas så innerligt att det kommer gå bra så att ni får ert efterlängtade barn som får leva här på jorden, tillsammans med er!

    Själv ska jag/vi starta upp vår tredje ivf i januari. Hoppas på ett + givetvis som alla de andra gångerna. Blev gravid i somras på färskförsök men resulatet blev ett tidigt missfall. Nu har vi haft uppehåll i 6 mån och har haft tid att begrunda och hämta ny energi, det har känts bra.

    //Jennie

    SvaraRadera