torsdag 1 december 2011

Varm i hjärtat

Idag har jag varit på personaldag hela dagen. Dock valde jag att åka hem efter föreläsningarna var slut klockan halv sex istället för att stanna på middag också. Kände att jag inte orkade det då jag också hade fem mil att åka hem.

När vi ska gå till restaurangen och äta lunch är det någon som lägger armen om mig och det visar sig vara en av undersköterskorna som jobbar natt. Nattpersonalen träffar jag ju väldigt sällan och det är bara på såna här tillställningar och andra mötet jag ser dom. Vissa av dom har jag knappt lärt mig namnen på.

I alla fall... Hon undrade hur det var och att hon tänkt mycket på mig. Vi pratade en liten stund och jag blev så glad och varm i hjärtat att en personal som jag träffat så lite verkligen bryr sig om lilla mig. Av henne fick jag mejl med tankar både efter Dutt och Snöis så jag vet ju att hon brytt sig, men alla som mejlat har sedan inte tagit kontakt med mig personligen.

Det är så skönt att all personal på mitt jobb vet om hela min situation.

I morgon är det dags för akupunktur igen. Jag vet inte om det hjälper än. I natt vaknade jag vid halv två och hade huvudvärk. Även i morse när jag vaknade har jag ont... Skithuvudvärk!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du blir av med den där dumma huvudvärken snart!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja, tänk vad en sån grej kan göra för en, det kan lyfta upp en hela dag. Jobbarkompisar som bryr sig om är guld värda, fint gjort av henne!
    Önskar er en trevlig helg och att du blir av med huvudvärken för gott snart! ♥


    Många varma kramar

    SvaraRadera