fredag 23 september 2011

En dag närmare

Även idag har jag haft en lugn dag. Inget blod på hela dagen så oron har idag inte varit så påtaglig. Dock tycker jag hela tiden att det rinner där ner så det blir många toalettbesök. 

Ytterligare en dag till avklarad till ultraljudet och av hela graviditeten. Jag ska försöka ta det så lugnt som möjligt i helgen så att inte någon påfrestning gör att en ev. blödning startar igen.

Idag är det fredag och fortfarande räknar jag Dutt-veckor. Idag skulle jag ha gått in i vecka 38+0. Alltså inte långt kvar till Dutts beräknade ankomstdatum. Jag misstänker att den 6 oktober kommer bli en jobbig dag.

3 kommentarer:

  1. Just det där att det hela tiden känns som det rinner har jag haft båda gångerna jag varit gravid. Andra gången förstod jag vad som var på G just för att den där rinnande känslan kom direkt. Men alla har den inte och det kan säkert vara olika från graviditetet till graviditet, men att ha det är också helt normalt :)Just det där att det hela tiden känns som det rinner har jag haft båda gångerna jag varit gravid. Andra gången förstod jag vad som var på G just för att den där rinnande känslan kom direkt. Men alla har den inte och det kan säkert vara olika från graviditetet till graviditet, men att ha det är också helt normalt :)

    SvaraRadera
  2. Vet precis vad du menar.
    Ett evigt springande blir det ju. Nä ta det lugnt i helgen...bli lite bortskämd av gubben och njut av att vara gravid.
    Vet vad du menar med oktober dagen jag har ju min dag den 1/4 varje år. Trots att det var 11 år sedan nu sist så känns det fortfarande.
    Inte alls som för dig det vet jag ju - minns så väl den första gången det blev 1/4...:´(
    Kraaaaam

    SvaraRadera
  3. Tänk på underverket don`t worry Be happy.
    Det är det bästa :)

    SvaraRadera