onsdag 15 september 2010

Ruvardag 11- 3dagar kvar

Tack för alla kommentarer på mina tidigare inlägg om mitt blod.
Trots att jag mycket väl vet att man kan få blödningar av olika mängd så tappar jag helt hoppet när jag ser det på pappret. I och för sig vet jag inte om man ens kan kalla den mängden jag har haft på pappret för blödning eller ens blod. Man är ju expert på att överanalysera och att studera toapappret i detalj...
Efter klockan 14 i gåreftermiddags kom det inget mer på pappret och jag kunde koppla av lite. En gång i morse var det lite, lite på pappret, men de övriga gångerna jag varit på toaletten idag har det inte varit någonting.

Idag är jag på plats på jobbet igen för första gången sedan äggplock och eftersom de närmaste kollegorna vet om vårt ivf blev det ju tusen frågor på morgonen. Frågor som jag kände att jag inte orkade mer.

Just nu känner jag mig väldigt trött både kroppsligt och psykiskt.
Det blir en lugn dag på kontoret idag.

3 kommentarer:

  1. förstår deet. försökt att ta det lugnt. dagarna kommer gå fortare än du tror. :-) Håller tummarna.

    SvaraRadera
  2. Bara tre dagar kvar. Nu är det nära, men måste ändå kännas långt. Håller alla tummar jag har för att det ska stå plus på lördag. Äh, vi bestämmer att det kommer stå plus på lördag. Mind over matter!

    Förstår att de sista dagarna måste varit så tuffa för dig. Tror inte att det egentligen säger nåt om potentiell graviditet, men självklart är blod (eller liknande) väldigt otäckt i den situationen. Håller tummarna och skickar en bön för ett stort plus på lördag.

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  3. Förstår att du är trött efter att ha börjat jobba igen.

    Tänker på dig. Kram

    SvaraRadera