tisdag 21 september 2010

Telefonjour

Idag har jag ringt till Carlanderska i Göteborg, Ivf-kliniken i Falun och Carl von Linné-kliniken i Uppsala. Jag har velat hört litegrann hur deras behandlingar är och hur de ställer sig till blodförtunnade mediciner. Alla har varit trevliga som jag pratat med, men min magkänsla säger att jag fick bäst kontakt med Ivf-kliniken och Carlanderska.

Har idag även ringt Karolina-kliniken som då kommer vara den läkare som gör ultraljuden under själva behadling, medan man bara åker till någon av ovanstående kliniker för äggplock och äggåterförande.
Sjuksköterska som jag pratade med sade "Nu har vi ju tyvärr inget tid den här veckan och nära vecka är läkaren ledig, men den 4 oktober har hon tid". Det var verkligen skillnad mot när jag pratade med Rmc igår.
Så om knappt två veckor så är vi inne i den här cirkusen igen. Då ska vi tillsammans med läkaren gå igenom mina förutsättningar samt välja vilken klinik som vi ska anlita.

3 kommentarer:

  1. Skönt att det inte tog längre tid. Tycker det låter som jättebra val, det viktigaste är ju att ni är nöjds och då är det bra att gå på magkänsla. Det brukar visa sig rätt i slutändan :) Lycka till!

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  2. Så du ska få träffa Dr Damm! Hon är kanon! :-)Rak och noga. Mycket bra kvinna!

    SvaraRadera
  3. Rebecca: Ja, magkänslan ska man lita på.

    Carro: Vi väljer att åka 4,5 mil till Dr.Damm istället för att ta tokdoktorn. Dit skulle det dock bara ta 5 minuter att gå.

    SvaraRadera