fredag 10 september 2010

Ruvardag 6

I morgon är det bara en vecka kvar tills jag får testa. Testa positivt naturligtvis.
Jag försöker att ha den positiva synen på det hela, men gud vad svårt det är. Ena stunden sitter jag och tänker på när vi ska åka till Gekås i Ullared och köpa bebissaker och andra stunden sitter jag och titta på olika privata klinikers hemsidor.

Att vara ruvare är mer påfrestande än hela den övriga behandlingen. När vi försökte på "normalt" sätt var väntan mellan ägglossning och BIM (beräknad icke mens) också jobbig, men då visste jag inte om jag hade haft ägglossning, hade vi sexat rätt dagar, skulle äggen bli befruktat med mera. Vid en Ivf är de flesta av dessa faktorer redan ordnade. Nu ska det "bara" fastna, vilket jag hoppas att det redan har gjort.

1 kommentar:

  1. Bra att du tänker positivt, det kommer hända er! Vad glöggen anbelangar så får du köpa en flaska som du får smaka på nästa år :) Hoppas att den sista veckan, innan pluset på stickan visar sig, ska gå snabbt. Håller alla tummar och skickar en bön för att allt ska gå bra. Hoppas du får en bra helg med lite höstmys med mannen. Ta hand om er!

    Kram Rebecca

    SvaraRadera