torsdag 16 september 2010

Ruvardag 12 - 2 dagar kvar

Nu är det verligen inte långt kvar till test.
Varje gång jag gå på toaletten är en pina då jag är skitnervös över att blodet ska ha kommit tillbaka, men än så länge håller det sig borta.

Hela morgonen har jag haft känningar på höger sida av magen. Det känns inte som mensvärk utan som nåt slags molande. Jag hoppas naturligtvis att det är trollen som gottar till det lite extra där inne.

Ruvartiden börjar gå mot sitt slut och så även användandet av progesteron - vagiatorerna som ska tas tre gånger per dag. I morse ringde klocka 05.20 för att jag då ska kunna gå upp och ta den och sedan gå och lägga mig en timme igen. Man ska nämligen ligga i minst 30 minuter efter att man tagit den. Tanken var att jag skulle kunna somna om, men så fort jag har vaknat börjar hjärna jobba med alla tankar. Dessutom är jag sjukt trött på kladdet som blir efter dom. Har nu använt trosskydd i två veckor och trots det blir det fettfläckar i trosorna.
Ska bli en fröjd att slippa dom! Men kan de hjälpa trollet ta lättare etablera sig i min livmoder så är det ju naturligtvis värt allt kladd...

4 kommentarer:

  1. Fortsätter hålla tummarna! :)

    SvaraRadera
  2. Om du visste vad jag håller tummarna för ditt +, jag hoppas det var en nidis du hade och att det nu är trollet som slagit sig till ro :)

    SvaraRadera
  3. Grattis till 3-årig bröllopsdag. Härligt!

    Håller verkligen tummarna för ett plus på lördag, att det blir er bröllopspresent. Väntar med spänning på lördag och hoppas innerligt att det innebär ett stort plus på stickan.

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  4. Har också sett lite brunt på pappret imorse och blev såklart livrädd! Jag vet inte om jag vågar hoppas på att det ska gå vägen ändå, är på ruvardag 13 idag på vårt första IVF-försök. Jag håller tummarna för att du kommer att få se ett fint + på din testdag!

    SvaraRadera