fredag 19 augusti 2011

De små eskimåerna

Rebecca undrar hur vi tänkt med de frysta embryon vi har.
Just nu har vi fyra stycken embryon i frysen och efter nästa besök på Carlanderska hoppas jag att det kan finns minst ett till att frysa.

Även om jag hoppas att vi ska få ett plus om tre veckor så är det ju naturligtvis ingen garanti. Om ett minus uppenbarar sig då kommer vi börja använda oss av de frysa vi har.
Skulle det bli ett plus och bebis i maj så är det mycket möjligt att de frysta någon gång i framtiden blir till syskonförsök.

Just nu vågar jag inte tro någonting om hur resultatet blir på testdagen, men naturligtvis hoppas jag på ett plus, men det kan lika gärna blir ett stort elakt minus. Då är det skönt att ha de små i frysen att ta till ifall det skulle gå åt skogen.

Rebecca - Lycka till med barntillverkningen!

5 kommentarer:

  1. Jag förstår din rädsla och att du inte vågar tro/hoppas för mycket, men jag är helt övertygad om att ni kommer få barn. Jag tror att denna ivf kommer fungera och att ni sedan (som du beskrev) kommer kunna använda era frysta ägg och få ett syskon till Guldklimpen! Å jag, liksom många andra, kommer följa den resan via din blogg. Vi kommer alla vara nervösa inför testdagen, vi kommer glädjas med er när ni får ert plus och vi kommer dela er resa med er, tack vare din fantastiska öppenhet och förmåga att förmedla hopp/rädsla/oro och annat här på bloggen. Ni förtjänar lycka!!

    Kram Rebecca

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas också du får ett plus om tre veckor. Men så skönt att ändå ha de frysta embryorna som reserv. Kram

    SvaraRadera
  3. Ja din rädsla förstår jag fullt ut.
    Har man erfarenheter när allt blir nattsvart är det klart att det sitter i.
    Jag beundrar dig som så snabbt hoppar på tåget igen. Inte alla gör det. Jag var ju likadan efter Ronja. Blev gravid på direkten igen (vid första ägglossningen efteråt) och 39+4 veckor senare föddes min sessa Emelie.
    Så det går!
    Var dock väldigt rädd och osäker vid ul och olika tester trodde hela tiden att något skulle vara fel men jag hade fel.
    Det är snart 11 år sedan nu.
    Lycka till.
    Håller alla tummar och tår för dig.

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Jag har en fråga. Sätter de in ett eller två ägg på dig? Har du fått testa olika metoder eller kör du på samma?

    Tycker att du är en fruktansvärt stark människa. Känns stort att du visar och delar med dig så mycket om Dutt. Hoppas han får ett syskon denna gången!

    SvaraRadera
  5. Åååh vad jag hoppas o längtar med dig!
    Stor kram från snigelkatt från FL

    SvaraRadera