söndag 28 augusti 2011

Kunde inte låta bli

I måndags var vi ju på Gekås och jag kunde inte låta bli att köpa några saker till Snöstjärnan. Den två bodysarna kostade 9,95 kronor styck. Nu hamnar dessa kläder i längtansgarderoben.


7 kommentarer:

  1. Urgulliga.
    Å med det priset kan man ju inte låta bli :)

    SvaraRadera
  2. Hej! Innan jag borjade läsa din blogg sa hade jag ingen inblick i barnloshet o jag tog de lite forgivet da jag fick min son ganska latt. Nu ser jag daremot att de gäller o va stark o verkligen orka kampa!! Detta gör att jag kanner mig extra lycklig som har ett barn o jag hoppas verkligen, verkligen alla ni som kampar far känna den lyckan snart med!!! Jag vill helt enkelt tacka for att ni delar med er o ger mig en annan syn på livet! Vill oxa saga att jag tanker pa er jamnt sen ni borja med hormoner denna gangen o jag vill o hoppas att ni lyckas sa himla mkt nu! (Hoppas inte jag skrev nat dumt nu som gjorde dig ledsen)
    Styrkekramar

    SvaraRadera
  3. Det gjorde du helt rätt i! Jätte söta. kram

    SvaraRadera
  4. Julia: Jag tycker att du skrivit en tänkvärd kommentar. Jag tror att många som inte upplevt svårigheter i livet, vad det än må vara har svårt att sätta sig in i andra liv och sorg. Livet är inte för alla en rak lycklig väg utan en mer krokig och krånglig väg.
    Tycker att det är viktigt att förmedla just det.

    SvaraRadera
  5. Ja nu vill jag påpeka att jag nog har stött på mkt svårigheter. Min barndom var förjävlig rent ut sagt så mamma o pappa blev ifråntagen vårdnaden om mig men just med att få barn har jag inte haft problem:)Jag tror inte att livet är en rak lycklig väg för någon utan alla har sina problem men av olika sort såklart

    SvaraRadera
  6. Julia: många är vi som har svårigheter med oss i bagaget. Det tunga bagaget syns inte alltid,men finns i våra hjärtan och själar.

    kram till dig.

    SvaraRadera