torsdag 14 juli 2011

Trädgårdsarbete och läkarbesök

Idag satte jag mannen i arbete. Han fick gräva hålet där mina nya klematis-plantor skulle vara. Dessutom gjorde han en spalje av armeringsnät. Jag hade tänkt att lägga in en bild, men det får bli i morgon då det nu spöregnar ute...

Idag blev det också ett besök hos läkare på vårdcentralen. När vi höll på med planteringen får jag jätteont i min tumme och när jag tittar på den ser jag ett stort blåmärke och där är den lite svullen och öm. Det första jag tänker på är ju naturligtvis blodpropp. Jag slutade med mina Innnohep-sprutor (blodförtunnande) för två veckor sedan och tänkte om det var avsaknaden av dom som gjorde att jag nu har tjockare blod igen. Ringde till mödravården, men då jag inte är gravid längre var jag inte välkommen till dom. Ringer då vidare till vårdcentralen och med min historia med blodstörningar så får jag en tid hos läkare efter en och en halv timme. Väl hos läkeren så konstaterar han att det inte är någon propp utan att en blodkärl har brustit, vilket kan göra ont och att man efter det får blåmärke. Han förstod min oro över att det var en porpp så han tyckte ändå att det var bra att jag kom.

Efter det blev det några timmar på stan med kompisar och deras två barn (våra gudbarn). På vägen hem stannade vi till hos Dutt, men idag blev det ett snabbt besök då det regnade.

1 kommentar: