lördag 14 januari 2012

Vad tror ni?

Jag kommer att börja testa med ägglossningstest i morgon och jag blir helt snurrig på vilka tider som är bäst.
Tiderna måste ju passa in i det vanliga livet också.

Så vad tror ni om att testa klockan 13.00 och sedan vid klockan 19.30. Kan det bli bra?

9 kommentarer:

  1. Jag tycker du borde testa på morgonen också.

    De första dagarna jag börjar testa så testar jag bara morgon och kväll. När det närmar sig den dag jag ska ha ägglossning så testar jag 3 gånger om dagen. Då på morgonen så fort jag gått upp, vid lunch och sedan på kvällen.

    Ibland vill jag vara helt säker på att inte missa det så testade jag precis när jag kom hem från jobbet och sedan precis innan jag gick och la mig. Då blir det 4 gånger om dagen.

    De dagar jag tror jag kan få positivt så använder jag Clearblue. Det brukar bli ca 3 dagar av de ca 10 jag brukar testa.

    SvaraRadera
  2. Jag brukade testa på morgonen typ vid 7-8 med en billig sticka och sedan när jag märkte att testet började bli starkare tog jag ett CB test någongång runt 10-12 det fungerade alltid för mig.

    SvaraRadera
  3. Det räcker att testa en gång per dag, på em/kväll. (speciellt om man använder clearblue digitalt)
    Men om du vill testa två så tycker jag det är bäst med morgonurin och sen vid 20.00, kissa sista gången vid fyra då.
    Lycka till
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag kommer att använda clearblue digitalt. Det är dom jag har hemma och jag hinner inte köpa några andra.

    SvaraRadera
  5. Enligt allt jag läst och det jag erfarit själv så verkar det mycket bra att testa runt 12 och runt 17. LH-stegringen sker i de flesta fall på e.m. De täcker du in det bra. Tre gånger om dagen blir lite väl mycket och onödigt. Kram!

    SvaraRadera
  6. Hej!!
    Tänkte bara börja med att säga att jag under en tid nu har följt din blogg och jag hoppas så innerligt att ni nu blir med barn och att det blir ett levande barn, för som du har skrivit, föräldrar är ni redan ni hade bara oturen att han var så fin att ni var tvugna att lämna ifrån honom innan hans tid här på jorden hade börjat.

    Nu till svaret på din fråga, jag hänger i ett forum för oss som åker till danmark för inseminering och där har jag fått rådet att om man på konstgjord väg ska "skaffa" barn ska man testa minst två ggr om dagen. Själv testar jag när det börjar närma sig 3ggr om dagen. Jag köper mina stickor på testlaget med leverans dagen efter om man beställer innan 17.00 (tror jag det är.) Funkar jättebra för mig.

    Stort lycka till för er. Kommer hålla alla fingrar och tår jag har för er skull. / Ida

    SvaraRadera
  7. Vilket råd har du fått från din behandlande klinik? Du måste ha förtroende för vad dom säger. Varför frågar du en massa hobbyexperter? /Mimsan

    SvaraRadera
  8. För att täcka in dygnets 24 h, så ska du testa med 12 timmars mellanrum. Typ 7 på morgonen och 18 på kvällen.

    SvaraRadera
  9. ... kl 19, menade jag! ;)

    SvaraRadera