söndag 13 maj 2012

Äntligen trädgårdsväder

Igår hos Dutt
Efter regn, regn, kyla och lite mer regn så skiner äntligen solen idag och då är både jag och mannen redo att springa ut i trädgården och jobba lite.

Gårdagen blev faktiskt jobbigare än vad jag trodde, men jag klarade av den med både gråt och skratt. Vi satt tysta en stund hos Dutt på eftermiddagen. Vi kände då att det inte fanns så mycket att säga.

Jag trodde  förra sommaren att vi skulle kommit så mycket längre den här dagen än vad som blev.
Vi har haft tre möjligheter, men alla har gått åt helvete.
Första möjligheten var Snöis som skulle haft BF på tisdag. Tänk om Snöis fått utvecklas och att vi på Dutts årsdag varit tre som besökte honom. Det hade varit lycka!!
Den andra möjligheten hade varit om frysförsöket i januari lyckats. Då hade jag nu varit i vecka 20 cirka och haft ett Bf-datum som varit nästan exakt samma som Dutt hade (i början av oktober).
Den tredje möjligheten hade varit om ivf-försöket i mars-april hade lyckats. Då hade jag nu varit i vecka 10 cirka.

Men.
Verkligheten ville annorlunda och jag sitter här fortfarande ogravid och barnlös som alltid.

Igår skrev jag ingen "dagens positiva". Man kan ju lätt tänka att den dag som igår så finns inget positivt, men det gör det faktiskt. Så gårdagens positiva var: Alla era värmande kommentarer både här på bloggen och på Facebook och de fina blommorna som kom med blomsterbud från Janet och Martin.
All er värme och kärlek gjorde att jag även igår kunde känna att det fanns något positivt!!

Nu: Ut i trädgården!

1 kommentar:

  1. Fina blommor Dutt fick igår! Man tänker lätt på det liv som man skulle haft, det är inte konstigt att man blir bitter och dras ner i sin sorg! Men vi får hoppas att augusti blir en bra månad för oss alla, och att vi i maj nästa år kommer ha BF!! Vi får leva på hoppet och önska att livet snart ska le åt oss! Kram

    SvaraRadera