måndag 14 maj 2012

Kunde ha varit till något roligt

Tillbehören på bilden kunde ha varit inköpt till ett kommande 1årskalas. Kalaset skulle innebära många och glada gäster och två stolta föräldrar som ser sin ettåring kladda ner sig med grädde i ansiktet. Många presenter får ettåringen också, men är mest intresserad av pappret och snören, men mamman är jätteglad över alla fina presenterna som hennes barn får.

Nu är ju inte dessa tillbehören inköpta till ett lyckligt kalas, utan till Dutts ettårsdag. Tanken är att jag ska göra en tårta som vi ska ha med oss till minneslunden och där tända ljuset på tårtan.
Ballongerna ska vi sätta i den blombukett som vi ska köpa. På ballongen ska vi försöka skriva "Dutt 1 år".

Jag hoppas att jag framöver ska få köpa dessa saker för att jag har ett levande barn att fira!

3 kommentarer:

  1. Du kommer få planera världens bästa 1årskalas för ert levande barn snart, jag håller alla tummar & tår för det! Men än så länge får Dutt världens finaste födelsedag trots att han inte får vara med er! Kram Janet

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas verkligen att ni ska kunna få ett barn någon dag. Är så orättvist med hur vissa blir gravida så fort och för vissa går det inte eller tar flera år och massa tankar!

    SvaraRadera
  3. Vad fint! Hoppas och håller tummarna för att ni snart kommer att få hålla kalas för ett levande barn. Tänker på er varje dag.
    Kramar!!

    SvaraRadera