fredag 5 oktober 2012

Gravidhjärna

Det är inte bara jag som har gravidhjärna och gör man konstiga saker, glömmer saker med mera. Idag visade mannen att han också har en gravidhjärna.
På förmiddagen var vi iväg och veckohandlade mat och innan vi åkte mannen drog ut listan ur blocket. Jag förutsatte ju naturligtvis att han då också fick med sig listan.

Väl framme på ica undrade han var jag lagt nota. Jag sa ju då naturligtvis att jag trodde att han hade den. Alltså ingen nota med...Han åker hem för att hämta den och jag börjar handla det som jag kommer ihåg. Efter en stund kommer han tillbaka utan nota!! Då hade han inga husnycklar, utan dom hade jag :-) När han upptäckte att han inte hade nycklarna gick han till grannen som har en extranyckel till oss. Han var naturligtvis inte hemma.... Genom altandörren hade han sett notan ligga på köksbordet....

Vi bestämmer oss för att sakta men säkert gå genom ica och handla det vi kommer ihåg och ta detta som ett minnestest.

När vi kommer hem stryker vi sakerna på listan medan vi plockar in dom. Endast tre varor, varav två inte akuta, var glömda. Faktiskt helt godkänt, men allt hade varit smidigare om mannen inte blivit smittad av gravidhjärna...

2 kommentarer:

  1. Hihihi... Fint att han är sympatigravid!

    SvaraRadera
  2. måste berömma dig för din text här! den platsar in som en krönika i någon söndagsbilaga, och ja, det ska du verkligen ta som en komplimang!!

    SvaraRadera