tisdag 16 oktober 2012

Spark spark

Idag har jag inte känt så många sparkar så därför satt jag ikväll och buffade på magen för att se om det fanns någon levande bebis därinne.

Japp, det fanns det. Först sparkar som bara kändes, men sen kom det en spark som syntes utanpå. Mannen var naturligtvis inte i närheten, men jag säger till honom att komma. Då blir det lugnt igen... Så mannen fortsätter med det som han gjorde innan. DÅ kommer en spark igen som syns ;-) Mannen kommer tillbaka och vi får vänta en stund, men sedan kommer det en spark igen som vi båda ser klart och tydligt!!

Häftigt att få fler och fler bekräftelser över att det verkligen finns någon därinne!

8 kommentarer:

  1. Det är verkligen en häftig känsla som inte går att beskriva för någon som inte själv upplevt det!

    SvaraRadera
  2. Jag som kom in för att läsa om längtan efter barn, och möts av nyheter om graviditet! Grattis! Önskar att min blogg också övergår till en blogg om graviditet

    SvaraRadera
  3. Fick tipset om att dricka iskallt vatten om det är lugnt i magen. Kändes lite taskigt mot bebis, men det funka! Även spela störande, ganska hög musik. Jag kunde precis som du bli väldigt orolig när det blev stilla.

    SvaraRadera
  4. Så underbart!!! Har nog aldrig kommenterat förut men jag blir glad varenda gång jag läser din blogg. Äntligen får ni vara med om det mest fantastiska som finns!!!! :)

    SvaraRadera