måndag 8 oktober 2012

Lurig unge och sjukgymnast

Efter att vi kom hem från förlossningen igår var jag lugn igen och än mer lugn blev jag när han började leva rövare senare på kvällen. Då lyckades mannen känna ganska många sparkar när han lade handen på magen. Jag tror att det är en riktigt lurig unge som spelar spratt med oss därinne...

Idag var jag till sjukgymnast för att prata om min huvud- och nackvärk. Jag fick med mig hem ett antal övningar som jag ska göra dagligen för att försöka mjuka upp musklerna i nacken. Dessutom kommer jag få ett antal massagebehandlingar av sjukgymnasten student med start på måndag. Det kanske även det kan hjälpa till att mjuka upp mina muskler. Jag hoppas på det i alla fall.

Idag är annars en trött dag. När jag kom hem från sjukgymnasten hamnade jag i sängen och sov i två timmar.   Skönt och det behövdes väl antagligen. Dock känner jag mig fortfarande trött... men men.

Med glädje såg jag på mitt bankkonto att jag fått pengar för min sjukskrivning från försäkringskassan. Alltså har min sjukskrivning gått igenom! Skönt, för det är ju tyvärr ingen självklarhet att man får en "gravidsjukskrivning" beviljad.

Ikväll ska jag försöka att komma iväg på kören. Jag har missat två gånger på rad för att jag inte orkat. Problemet är bara om jag klarar av att gå de sträckor för att ta mig dit... Igår gick jag fram och tillbaka till kyrkogården (en sträcka som för mig normalt sätt bara är en startsträcka) och innan jag ens kom till kyrkogården hade jag ont av fogarna...

1 kommentar:

  1. Vad skönt att de har beviljat din sjukskrivning. De gjorde de med min med när jag väntade dottern.
    VRar sjukskriven i totalt 4,5 månad

    SvaraRadera