tisdag 9 oktober 2012

Vecka 24 (23+0)

Ojoj! Även om jag tycker att tiden går långsamt så går den ju fort samtidigt!! Redan vecka 24. Härligt! För varje dag som går kommit  vi en dag närmare målet - ett levande barn!
Innerst inne vet jag att detta kommer gå, men samtidigt vågar jag inte till 100% tro på det. Vi har varit med om för mycket för att helt och hållet våga tro.

På måndag är det dags för barnmorskebesök. Då har vi inte varit hos henne sedan 1 augusti då vi var på inskrivning. Då var jag i vecka 13 så sedan dess har det ju hänt en del... Det känns som vi har en del att ta upp med henne då så det är nog bäst att skriva ner alla funderingar på en lapp, annars kommer vi inte komma ihåg allt.

I morse vaknade jag ner mannen gick upp vid sex och då var mitt huvud inte min bästa vän så då gick jag också upp, värmde vetekudden och tog två panodil. Sedan satte jag mig i soffan och somnade i två timmar. När jag vaknade tänkte jag att jag inte skulle kunna röra mig med tanke på den sovställning jag haft, men konstigt nog hade jag inte ont någonstans... Nu känns huvudet okej och jag hoppas att det gör det under dagen. Jag måste komma ihåg att göra de övningar som jag fick av sjukgymnasten igår för att se om det kan mjuka upp musklerna lite.

Övriga symtom och krämpor är inte så många faktiskt. Vissa dagar är jag urtrött som igår. Idag känns det bättre igen. Min foglossningskänningar eller vad det nu är känns också något bättre. Skönt! Magen krånglar lite fortfarande och nu känns det också som att jag måste lära mig att inte äta för mycket på en gång utan lite i taget. Det känns som att det inte får plats lika mycket i magen längre...

4 kommentarer:

  1. Det går fort, det gör det faktiskt. Vad bra att du känner dig bättre idag och även annars inte har för många krämpor, förutom huvudvärk förstås. Du verkar ta Panodil ganska ofta. Du har säkert pratat om det med din läkare eller barnmorska. Paracetamol sägs ju vara ofarlig om man tar det ibland under graviditeten, men det rekommenderas inte oftare än en eller två gånger om vecka.

    SvaraRadera
  2. Hej jag har precis hittat till din blogg och kommer att vara en följar :) jag tycker att du skiver vääldigt fint.
    Jag skrev oxå ner alla mina funderinger och tog med mig till min barnmorska.
    Jag önskar dig all lycka med din framtida familj :)

    SvaraRadera
  3. Oj va tiden susar iväg! Snart är ni föräldrar ju, men först väntar en stor shoppingrunda i Ullared! Den resan som ni väntat så länge på är snart verklig, FASEN va kul alltså!!!!! Kram

    SvaraRadera
  4. Skönt att huvudvärken gav med sig med lite vila :-)

    SvaraRadera