måndag 1 oktober 2012

Hälsning inifrån

Idag har varit en ganska jobbigt dag. Jag hade huvudvärk under natten och sov därmed  dåligt. Dessutom varknade jag med huvudvärk. Trots det kom vi iväg en liten sväng på stan. Mannen klippte sig och sedan fyllde vi på mitt förråd med blutsaft och lactulos. Efter det stod thaibuffé på schemat.

När vi sedan kom hem klappade jag ihop i soffan och jag tror att jag sov från och till i två timmar!

Sedan gick mannen ut i garaget och gissa vem som då vaknar till och bankade mer än tidigare. Men. Mannen lyckades faktiskt att känna några sparkar innan han tröttnade och blev lugn i magen igen.

Häftigt att vi nu båda kan känna att det verkligen finns någon därinne!!

Idag - Två veckor tills besök hos barnmorskan.

7 kommentarer:

  1. Usch va jobbigt att du mår så kasst, har en läkare kollat upp vad din huvudvärk kan bero på???? Men så roligt att ni båda känner Miraklets närvaro, han finns där och väntar på att möta sina föräldrar!!!! Kram

    SvaraRadera
  2. Mysigt att känna av den som bor därinne :-) Hoppas huvudvärken ger med sig!

    SvaraRadera
  3. Hoppas du snart mår bättre!

    SvaraRadera
  4. Ibland tror jag bebisen i magen är synsk...det kan sparka och buffla i en kvart men så fort jag ropar på maken eller mamma för att dom ska få känna blir det TVÄRLUGNT! Hur kan det vara så :)

    SvaraRadera
  5. Du har väl inte havandeskapsförgiftning? Det brukar visa sig genom huvudvärk och trötthet. Är väl inte normalt att ha sån huvudvärk varje dag! Kolla upp det!

    SvaraRadera
  6. Måste tipsa om järntabletterna Hemofer! Två tabletter morgon & kväll fick upp mitt järnvärde snabbt & höll det högt! Utan att påverka magen! Jag spydde av niferex . Kram Nhea

    SvaraRadera