torsdag 18 oktober 2012

Vad har hänt?

Idag gick jag igenom min garderob och när jag var färdigt var det inte många kläder kvar... Vad har hänt?? Alla kläder är för små. Är det fel på vårt vatten? Är det den fuktiga höstlukten eller är det någon liten tomte som varit och sytt in alla kläder en eller två storlekar?

Det är härligt att kläderna blir för små på grund av lilleman. Det gör absolut ingenting att jag har fått plocka bort mängder med kläder som nu sitter som korvskinn eller som jag inte ens kan knäppa!!
Nu ska jag på inköpslistan skriva upp: Kläder...


Min hosta fortsätter. Ibland hostar jag så mycket så att tårarna rinner och nu har jag fått träningsvärk vid diafragman. Usch. I natt sov jag sittande i soffan från klockan tre för att hostan skulle bli något bättre. Vet inte om det hjälpte för det kändes som jag vaknade var tionde minut av att jag hostade. Ändå känns hostan något bättre än igår så jag hoppas att förkylningen med hostan snart är borta.

7 kommentarer:

  1. Jag brukar inte säga att det är bra när kläderna blir för små...men i detta fallet säger jag: "Ja vad bra! Bra där lillkillen! Gör mamma rund om magen! Hurra!" :-)

    SvaraRadera
  2. När det gäller kläder så använde jag många koftor/boleros och liknande och köpte baströjor som var storleken större än jag brukade ha innan jag var gravid. Sen tunikor är bra plagg för gravidmagar. Jag hade en tröja i storlek xs som jag kunde ha veckan innan förlossning som var en tunika. Lycka till i klädjakten

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har tänkt att kolla över Gekås stortiment av gravidkläder och hittar jag inget där går jag till vanliga avdelningen. Där borde det finnas lite som även passar gravid som tunnikor och koftor. Man börjar ju nu behöva lite tjockare tröjor också.

      Radera
  3. Det verkar som om halva Norrköping är förkylda och den andra halvan har varit förkylda... Krya på dig! :)

    SvaraRadera
  4. Då är du ändå lyckligt lottad har själv inte kunnat ha mina vanliga kläder sedan v 10. Började med att byxorna blev för tighta i midjan sen senare har tröjorna oxå blivit tighta. Fick köpa mammabyxor tidigt alltså. Kan rekommendera hm Bea mamma byxor till hyfsad peng kram Sandra

    SvaraRadera
    Svar
    1. jag började med mammabyxor i vecka nio. Det som nu låg i garderoben har jag säkert inte kunnat ha på flera månader... vissa tröjor kan jag dock fortfarande ha även om de om kanske två veckor är för små.

      Radera
  5. Härligt! En av få gånger som det är positivt tt det glipar i sömmen ;) Grattis!!

    SvaraRadera