torsdag 9 december 2010

Anna-dagen

Idag är det namnsdag för många. Bland annat för mig!!

Stort grattis till mig och alla andra som heter Anna!

Hoppas att ni alla fått roligare presenter än vad jag fick idag...

5 kommentarer:

  1. Är jätteledsen för ditt minus! Fan!

    Förstår vad du menar: vid mitt senaste försök var det när blodet kom som jag var mest förtvivlad, sen var man ju ledsen och orolig flera dagar och vid testdagen hade man så lite hopp kvar att man nästan bara konstaterade...

    Hurvida man väljer IVF eller FET beror väl mycket på hur man mår av de olika behandlingarna och vad man tror mest på.

    Jag hade hellre gjort fullt IVF om vi hade fått byta våra poäng, men många barn blir ju till på frysförsök.

    Hoppas ni slipper vänta så länge!
    Många kramar

    SvaraRadera
  2. Jag kom att tänka på en sak, att man nog oftast tänker på ivf och adoption som enda alternativ. Men har ni funderat på surrogatmamma, om det här inte skulle funka.

    Jag menar, när problemet ligger i själva graviddelen och inte i att det är fel på äggen så kan man ju faktiskt få biologiska barn på det sättet. Det är klart att det inte är samma sak som att vara gravid och föda själv, men det är ju i ärlighetens namn inte adoption heller.

    Det är nog en galen tanke. Men jag kom att tänka på det för att jag vet faktiskt en person som vid nåt tillfälle uttryckt att hon skulle kunna tänka sig att göra något sånt, fast det var ett par år sen. Hon har minst tre barn själv och vill inte ha fler men gillar att vara gravid. Är möjligen lite för gammal, men jag vet inte om det spelar någon roll när barnet inte är biologiskt. Det borde vara äggen som räknas.

    Förlåt om jag lägger mig i, men jag tycker bara att det är så överjävligt att vissa människor ska behöva gå igenom det här. Särskilt när det finns folk som gör aborter ohämmat eller som skaffar barn efter barn utan att älska dem eller ta ansvar för dem.

    SvaraRadera
  3. Fy vad tråkigt att det inte gick vägen för er denna gång, blir så ledsen för er skull! Ta den tid ni behöver och kör på igen när ni känner er redo.
    STOR Kram

    SvaraRadera
  4. Jag tänkte på dig när jag läste den här artikeln, hur gick det för er? Ni skulle väl kolla upp det här?

    http://www.aftonbladet.se/wendela/article8258678.ab

    SvaraRadera