onsdag 1 december 2010

Ruvardag 6 - Söndergooglad

Symtom, symtom, symtom. Eller snarare avsaknad av symtom. Därför googlar jag ihjäl mig fast jag vet att jag inte blir klokare över huvudtaget. Vissa känner ingenting och får plus. Vissa känner ingenting och får minus. Vissa känner massor och får plus. Vissa känner massor och får minus. Så nu är det googleförbud!! Jag blir bara förvirrad.

På onsdag - alltså om en vecka är det dags att lägga fram det graviditetstest som vi fick med oss från kliniken så att det ligger redo på tvättmaskinen på torsdagmorgon!

I morgon är det alltså halvtid! Tiden har faktiskt gått ganska fort hittills.

10 kommentarer:

  1. Åh jag vet hur du har det nu, man letar förtvivlat efter andra att jämföra sig med - fast man vet att det kan variera så himla mycket...

    Googleförbud låter sunt!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag vet också hur det är med symtomsökandet. Men tyvärr är alla olika, så det inte är någon idé att jämföra oss med andra.
    Precis som du skriver, någon känner massa symtom, någon inget alls och ändå får de plus på stickan.
    Jag håller tummarna för dig. Håll ut, det inte är så lång tid kvar :-)!
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Jessica,Magnus,Klara o Hedvig2 december 2010 kl. 08:55

    Halvtid! Snart är den hemska fast härliga dagen här! Hemsk om det står "fel" resultat och härlig om det står "rätt" resultat på stickan. Storken har ju varit en bra Stork hittills, nu är det snart upp till bevis för Storken! Heja heja heja Stjärnan där inne och Storken här ute!

    SvaraRadera
  4. Jag gjorde preciiis samma sak när jag ruvade, letade symptom och googlade för att jämföra symptom med andra. Trots att jag visste att det inte är så stor idé så hamnade jag där ändå, så jag vet hur det känns. :-) Hoppas att det bara är bra känningar du har!!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag tror att det ligger i vår natur att söka kunskap om det vi inte försår. I detta fall gör det oss tyvärr bara med förvirrade. Det är nog bra om man kan låta bli googel en del iaf.

    Skönt att du känner att det har gått fort, tyckte att ruvartiden var den jobbigaste tiden.

    kram

    SvaraRadera
  6. Jag håller med de andra tjejerna, man kan liksom inte låta bli. Låter vettigt att ha googleförbud!
    Håller tummarna att det ska bli ett plus här inne snart! =)

    kramis

    SvaraRadera
  7. Anna!
    Den månaden jag blev gravid kände jag ingenting förrän jag fick en nidblödning (lätt rosa flytning) 5 dagar före BIM. Sen slog ju illamåendet till med full kraft >-< Dock önskar jag dig inte mitt illamående för fem öre men jag önskar dig så innerligt ett Gravid på testet!
    Stor varm kram

    PS. Helt galet att ingen kom på visningarna (nåja), efter de bilder jag sett på er lägenhet trodde jag att det skulle bli knökfullt! DS.

    SvaraRadera
  8. Ja, nu är det google-förbud!! Tack för alla tummar (och tassar). Ni ska veta att det betyder så mycket.

    SvaraRadera
  9. Här kommer ytterligare en hälsning från en som håller tummarna så hårt att knogarna blir alldeles vita, för både lägenheten och plusset!

    SvaraRadera