måndag 6 december 2010

Halmstråt har nästan gått av helt nu

Jag fortsätter att blöda som en helt vanlig mens och den för mig typiska mensvärken i ryggen finns där också.

Det är svårt att veta om jag ska envisas med att fortsätta ta vagiatorerna eller om jag ska strunta i dom. Det känns ju helt meningslös att stoppa upp massa hormoner när jag blöder som en stucken gris.

Jag känner mig snuvad på testdagen. Det är märkligt på något sätt. Ända sedan äggplocksdagen har jag haft den 9 december som en speciell dag i mitt huvud, men nu... Bara blod och det fem dagar före den speciella dagen. Jag känner mig snuvad på den där känslan då man på morgonen smyger upp till toaletten och öppna förpackningen med graviditetstestet och den där spända känsla när man väntar på resultatet. När jag i morse gjorde testet var det mest med gråten i halsen - Jag visste ju resultatet.

Under alla tre ivf:erna har jag på testdagen veta resultatet före testet och därmed blivit snuvad på den känslan. Första gången kom blodet på dag 12, andra gången på dag 10 och nu på dag 10. Varje gång när jag kissat på stickan har jag vetat resultatet- MINUS. Det känns patetiskt att testa sig när även blodet hamnar på teststickan...

Bryt ihop och kom igen. Det försöka med det i alla fall. Vi har ju  "bara" gjort ett av våra tre behandlingar i vårt trepack vi köpt.

Så snart åker vi till Göteborg igen. På första parkett kommer Storken sitta, trots att han just nu inte är min bästa vän ;-)

5 kommentarer:

  1. Nej! Fan vad jag lider med er :-(

    Skönt att lägenheten är såld även om det är en klen tröst ikväll.

    Stora styrkekramar
    Nenne

    SvaraRadera
  2. Tänker så mycket på dig och lider med er, men Storken kommer att segra.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Fan fan fan! Den där jävla Storken! Först gav han oss hopp och nu detta! Ta hand om varandra.

    SvaraRadera
  4. Skit också.

    Skickar alla positiva tankar jag kan inför nästa vända! Kram!

    SvaraRadera
  5. Nej..... skit också..... Vad ska jag säga, den är så tung den där känslan, jag blir så ledsen för din skull....

    Kram!

    SvaraRadera