söndag 12 december 2010

Nu är det jul igen och idag kommer tomten

Idag ska vi tjuvstarta julen. Snart åker vi till mina svärföräldrar för att fira jul. De kommer under julen vara hos mannen bror och familj så då har vi inte möjlighet att träffa dom.
Dessutom fyller svärfar år i morgon så det blir ett dubbelt firande idag.

Men först ska vi åka förbi pappa en sväng också när vi ändå är i krokarna. Han vill ha hjälp med att ge en av hans katter masktablett. Jag brukar klara det ganska lätt eftersom vi snart i tio års tid gett vår katt medicin i tablettform varje kväll. Pappas katt är ju dock inte van vid att någon drar isär munnen på honom så den katten brukar bli ganska sur på mig efteråt...

Naturligtvis ska vi också förbi kyrkogården och hälsa på mamma. Vi får se om gravlyktan och stenen syns under all snö, annars är det bara att ta fram snöskyffeln. Det har vi gjort många gånger.

2 kommentarer:

  1. har inte varit inne på några dagar, men vad ledsen jag blir att läsa om ditt minus..trodde verkligen på denna gången!
    Skönt att ni är redo att försöka igen, håller tummarna och hoppas!!
    stor kram och tack för din hälsning

    SvaraRadera
  2. Jessica,Magnus,Klara o Hedvig12 december 2010 kl. 16:52

    Hoppas ni får ett mysigt julfirande! Ta hand om varandra nu i jul och hoppas att ni kan vara igång igen så snart ni känner er redo.

    SvaraRadera