måndag 24 januari 2011

Ruvardag 8 - toapappersanalysen har börjat

Varje gång jag nu går på toaletten är jag livrädd för att det ska finnas blod på pappret. Det är kanske lite tidigt för mensen att komma (om den kommer), men toapappersanalysen har i alla fall startat.

Idag känner jag mig trött och grinig. Jag skulle kunna börja gråta när som helst om jag bara tillät mig att göra det. Ömheten i brösten har i stort sätt försvunnit. Vad innebär det ? Negativt eller positivt? Fråga inte mig. Jag har ingen aning. Just nu känns det också som att det hela tiden rinner där nere, men när jag är på toa så är det ju ingenting. Skönt i och för sig, men väldigt störigt.

Om en timme ska jag åka till jobbet för en intensiv eftermiddag med utbildning för omvårdnadspersonalen. Då kommer jag inte att ha tid att tänka på något annat än att undervisa.

Ja, ett negativt inlägg idag, men jag fick precis en kommentar av Alexandra som jag ska försöka att ta till mig "Tänk på glada saker. Skratta så mycket du kan. Tänk på alla omkring dig som håller tummarna. Jag är en av dem!!!"
Tack för den kommentaren Alexandra!

Jag hoppas att alla ni andra fortsätter att hålla tummarna den här veckan också. Jag ber om ursäkt om er tumhållning gör att ni får svårt med er sysslor ;-)

17 kommentarer:

  1. Jag och Robban tänker på dig och M och håller våra tummar så att det knakar!
    Kramar från Maria

    SvaraRadera
  2. Jag är också på ruvardag 8 idag.Och det du skrev idag skulle lika gärna jag ha skrivit för jag känner precis likadant idag!Märkligt!Ska du tjuvtesta?Hoppas det går bra för oss.

    SvaraRadera
  3. Har utvecklat skrivkunskaper med fötterna ;) så jag håller fortsätter att hålla tummarna tills plusset kommer!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag släpper inte tummarna! Lovar! Kram/Charlotta

    SvaraRadera
  5. Lite kämpigt var det att äta, men har man lovat hålla tummarna så har man:)
    Lycka till!

    SvaraRadera
  6. Den här toapapper analysen känner jag igen. Jag var likadan! Rädslan vid varje toabesök att det blir blod på pappret eller trosan. Men håll ut, det är inte så lång tid kvar och jag fortsätter hålla tummarna :-).
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jo,det är knepigt att jobba när man ska hålla tummarna ;-) Men va fasen, jag håller tummarna för fullt! Det finns ju tydligen en åkomma som heter "SMS-tumme", att man får ont av att skicka många SMS...Jag kanske får det fast av tumhållning? ;-)

    SvaraRadera
  8. Ja tummarna är hållna!
    Tänker på dig - vet hur j-kla jobbigt det är att ruva!

    Hoppas så att det blir sista gången du måste gå igenom detta :)

    SvaraRadera
  9. Ja det där med att kolla toapapperet känner jag igen. Det gör jag fortfarande. ha ha.

    Jag håller förstås alla tummar och tår!

    SvaraRadera
  10. Jag kan hålla mina tummar precis hur länge som helst!! :)

    SvaraRadera
  11. Jag har läst din blogg en tid nu, men aldrig kommenterat - känner dock att det är dags nu när ditt läge är som det är..
    .. Jag håller alla tummar och tår och kluvna hårtoppar för att allt ska gå bra!!

    kram!

    SvaraRadera
  12. Jag har hållt/håller tummarna så hårt så de är alldeles blå. Men jag lovar dig att fortsätta hålla tummarna till dem svartnar. ;-)

    Kram

    SvaraRadera
  13. Åh! Den hemska toapappersfasen! Jag fortsätter att hålla alla tummar och tår jag har!

    SvaraRadera
  14. Här hålls det också fortfarande tummar och ska så fortsättas med ända tills ni är i mål! Det där med toapapperskoll känner jag så väl igen, det har jag fortfarande inte slutat med. :-/ Ruvartiden är hemsk men försök att njuta av vardagen och ta det lugnt. Just nu bär du ju faktiskt på ert eget lilla embryo som jag hoppas ska stanna där inne lääänge!
    Kram

    SvaraRadera
  15. Här finns en till som tänker på dig och håller tummarna att det ska gå bra för dig! /A

    SvaraRadera
  16. Tack för alla kommentarer och framför allt för alla tummar!!

    SvaraRadera