måndag 27 februari 2012

Ny vecka - med tjuvstart

Ny vecka - nya äventyr?
Ja, kanske.
På torsdag tjuvstartar jag den här ivf-behandlingen med att ta Provera för att skjuta på mensen en vecka. Varför jag gör det beror på mannens jobb. Skulle jag inte skjuta på mensen skulle äggplock bli när han har som mest på jobbet med det projekt han varit involverad i ganska länge. Vi hade ingen lust att vänta en hel cykel till så då blev detta en kompromiss.

4 kommentarer:

  1. Jag vill önska dig all lycka och håller tummarna att det går vägen för er denna gång.

    Har precis själv börjat prata öppen om min och min mans barnlöshet och i och med det börjat våga ta till mig att det finns fler i samma situation. Känner att jag får styrka av att läsa om andra i samma situation och se att jag inte är ensam.

    Tack för att du delar med dig

    SvaraRadera
  2. Jag vill med önska dig all lycka Anna!! Ser i insamlingen att det ökat jättemycket bara de senaste dagarna! Jag tänker att jag med ska göra en insamling om det inte lyckas med Lilla Ru nu...

    SvaraRadera
  3. Hoppas att det känns bra inför torsdag nu, jag hoppas och önskar er all lycka till. Tummarna hålls redo :)

    SvaraRadera
  4. Önskar er stort lycka till inför kommande behandling!
    Vilken otroligt klumpig kommentar i inlägget nedanför, en del människor skulle nog behöva göra precis samma resa som ni för att förstå vad ni gått igenom. Ni tog helt rätt beslut när det gäller Dutt, tveka aldrig på det! Ni besparade honom väldigt mycket lidande.
    Tänker på er ofta!

    Många varma kramar :)

    SvaraRadera