måndag 13 februari 2012

På jobbet igen


Idag var det dags att ta sig iväg till jobbet igen. Har inte varit där sedan dagen innan återföringen så det var en del journalläsning att ta igen.

En undersköterska frågade om jag varit sjukskriven eller haft semester. Jag orkade inte förklara utan jag sa "bådeock". Jag tror inte att hon blev riktigt klok på det svaret, men det är ju sanning också. Förra veckan hade jag semester och veckan innan var jag sjukskriven...

När jag kom till jobbet idag låg ett fint rött paket på min skrivbord. Paketet var från en kollega som slutade förra under tiden jag varit hemma. En jättefin hälsning fanns också om att vi en dag kommer ha en barn hos oss. I paketet fanns det en ängel liggande på en sten formad som ett hjärta med budskapet "Hope". Tack så jättemycket!!

2 kommentarer:

  1. Jag har inte kunnat läsa din blogg på några dagar, blir så när vi är i Spanien. Vill bara säga att jag tänker på dig/er och att ni orkar hitta styrkan någonstans. Blev väldigt ledsen över att det inte blev bra. Det kommer bidrag från mig också när jag är hemma igen.

    Många kramar från mig

    SvaraRadera
  2. Blir så rörd när jag ser stenen.Den köptes med tanken på att hoppet skulle få växa i dig/hos er.Både bokstavligt och bildligt.Ställdes där en torsdag då du var hemma och ruvade.Men nu hjärtat så vill jag att den ska symbolisera detta årets hopp.Hoppet om att en dag få se er hjärtans lilla kär.Tills dess.Njut av varandra och se tiden som en gåva ni får att bara växa samman än mer.Massa med kramar .

    SvaraRadera